Με 15 θέματα συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Δράμας

0
1323

Στα θέματα και η παράταση προθεσμίας κατάθεσης των δικαιολογητικών μείωσης των δημοτικών τελών

Συνεδριάζει σήμερα στις 18.00 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Δράμας δια περιφοράς, προκειμένου να πάρει αποφάσεις για 15 θέματα τα οποία βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη.
Τα θέματα στα οποία καλείται να λάβει αποφάσεις το Δημοτικό Συμβούλιο Δράμας είναι:

1. Η έγκριση της 20/2020 απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας σχετικά με τις μεταβολές σχολικών μονάδων Α’ Βάθμιας Εκπαίδευσης 2021 -2022 με εισηγήτρια την κ. Αναστασία Τόλιου Δάντζερα.

2. Η έγκριση της 21/2020 απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, σχετικά με τις μεταβολές σχολικών μονάδων Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης 2021-2022 με εισηγήτρια την κ. Αναστασία Τόλιου Δάντζερα.

3. Η έγκριση δράσεων διαφημιστικής προβολής του Δήμου Δράμας για το έτος 2021 με εισηγητή τον κ. Μιχάλη Τάσσου.

4. Η έγκριση ανάθεσης σε τρίτο της εργασίας: “Συντήρηση Κήπων και Πάρκων” με ανοικτή διαδικασία δημοσίου ηλεκτρονικού διαγωνισμού εξαιτίας αδυναμίας της υπηρεσίας να την εκτελέσει μόνη της για το χρονικό διάστημα απο 24-2-2021 έως 24-2-2022. Το θέμα θα εισηγηθεί ο κ. Μιχάλης Μουρβετίδης.

5. Η άδεια χρήσης κοινόχρηστου χώρου επί της οδού Αμύντα 19 στη Δράμα με εισηγητή τον κ. Ιωάννη Εφραιμίδη.

6. Η άδεια χρήσης κοινόχρηστου χώρου, παρακείμενου του ΒΑ τμήματος του ξενοδοχείου HYDRAMA στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Το θέμα θα εισηγηθεί ο κ. Ιωάννης Εφραιμίδης.

7. Η απευθείας εκμίσθωση του δημοτικού αναψυκτηρίου επί της οδού Χελμού (στην περιοχή της ανάπλασης του χειμάρρου Καλλιφύτου) με εισηγητή τον κ. Ιωάννη Εφραιμίδη.

8. Η προαιρετική μείωση μισθώματος του μηνός Οκτωβρίου του κινηματοθεάτρου “Ολύμπια” λόγω της πανδημίας. Εισηγητής του θέματος θα είναι ο κ. Ιωάννης Εφραιμίδης.

9. Η έγκριση εισόδου εξόδου οχημάτων της υπό ίδρυση εγκατάστασης “Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων της εταιρείας Αγγελίδης Αδαμάντιος και ΣΙΑ ΟΕ σε αγροτεμάχιο του αγροκτήματος της Νέας Κρώμνης με εμβαδό 3000 τμ. Εισηγητής του θέματος θα είναι ο κ. Ιωάννης Καψημάλης.

10. Η έγκριση για την επέκταση δικτύου φωτισμού στην κοινότητα Ξηροποτάμου με την τοποθέτηση έντεκα στύλων και έντεκα φωτιστικών. Το θέμα θα εισηγηθεί ο κ. Ιωάννης Καψημάλης.

11. Η έγκριση της επέκτασης του δικτύου φωτισμού στην κοινότητα Σκαλωτής με την τοποθέτηση ενός στύλου και ενός φωτιστικού. Το θέμα θα εισηγηθεί ο κ. Ιωάννης Καψημάλης.

12. Η διαβίβαση σχετικής απόφασης – γνωμοδότησης της Κοινότητας Ξηροποτάμου σχετικά με τη διάθεση χρήσης δημοτικού ακινήτου, στον ΓΣ Μέγας Αλέξανδρος. Το θέμα θα εισηγηθεί η κα. Αναστασία Τόλιου Δάντζερα.

13. Η παράταση προθεσμίας κατάθεσης των δικαιολογητικών μείωσης των δημοτικών τελών με εισηγητή τον κ. Αλέξανδρο Παναγιωτίδη.

14. Η έγκριση καταβολής επιδότησης ενοικίου σε επικουρικό ιατρό του ΓΝ Δράμας με εισηγητή τον κ. Μιχάλη Τάσσου.

15. Η τροποποίηση σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί έγκρισης δράσεων διαφημιστικής προβολής του Δήμου Δράμας για το έτος 2020, με εισηγητή τον κ. Μιχάλη Τάσσου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ