Με 6-0 η Δόξα νίκησε την Αναγέννηση Επανομής

- ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ

0
2924

Η Δόξα άνοιξε το σκορ στο 17΄με γκολ του Χατζηδημητρίου, έπειτα από ένα ολέθριο λάθος του τερματοφύλακα της Επανομής. Στο 37΄οι Μαυραετοί σημείωσαν και δεύτερο τέρμα με σκόρερ τον Μπρατσιάνη, ενώ λίγο αργότερα στο 42΄ο Χατζηδημητρίου έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία για να πετύχει το τρίτο γκολ, καθώς ο τερματοφύλακας Ναθαναηλίδης έδιωξε σε κόρνερ. Το α΄ημίχρονο της αναμέτρησης έληξε με την ομάδα της Δόξας να προηγείται στο σκορ 2-0.


Στο β΄ημίχρονο η ομάδα της Επανομής μπήκε με δύο αλλαγές. Στο 56΄η ομάδα της Δόξας πέτυχε το τρίτο γκολ με τον Παπαϊωάννου και στο 63΄Κυριακίδης με κεφαλιά έγραψε το 4-0. Στην θέση των Μπρατσιάνη, Χατζηκούρτη και Χατζηδημητρίου μπήκαν αλλαγή οι Πιτσόλης, Ρούτσης (66΄) και Καραγκρεβούδης (76΄). Στο 82΄η Δόξα πετυχαίνει ένα ακόμη γκολ κάνοντας το 5-0 σε θεαματικό σουτ του Ρούτση και στο 90΄ σκοράρε ο Ρούτσης ξανά κάνοντας το 6-0.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
Δόξα Δράμας
(Άκης Στολτίδης): Μπεζυρτζής, Ιορδανίδης, Ευθυμιάδης, Χατζηκούρτης, Θεοδοσιάδης, Παπαϊωάννου, Περσίδης, Μπλιός, Χατζηδημητρίου, Μπρατσιάνη, Δ.Κυριακίδης και πάγκος Πιτσόλης, Οικονομίδης, Ρούτσης, Καραγιαννίδης, Στάικος, Γεωργιεφέντης, Σουβλέρης, Κόντος, Καραγκρεβούδης
Αναγέννηση Επανομής
(Μπαλατσάς): Ναθαναηλίδης, Ντανταλής,Μαντζανάς, Τσιοπανίδης, Κιλιντάρης, Πολίσι, Ματθαίου, Β. Μπλαλασάς, Γκαμάνης, Συμιγδαλάς, Χαραλαμπίδης και πάγκος οι Ζαφειρόπουλος, Ανδρεαδάκης, Ζορμπίδης, Νατσιόπουλος, Ζουρνατζάκης, Μεταξάς, Κουρουτσαλάκης, Χαμοξαράς, Τσακιρίδης
Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Κτίστης (Ξάνθη), Παπαδόπουλος (Σέρρες), Ασικίδης (Ξάνθη).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!