Με ανακοίνωση τους οι «Μαυραετοί» παίρνουν θέση στα όσα συμβαίνουν στην ΠΑΕ

0
1879

Η ανακοίνωση

“Ο σύνδεσμος Δόξας Δράμας οι «Μαυραετοί» αντιλαμβανόμενος την παρατεταμένη αγωνία στις τάξεις των φιλάθλων, θέλει να ενημερώσει πως τις τελευταίες μέρες έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από παράγοντες με υπαρκτό οικονομικό υπόβαθρο. Παράλληλα υπάρχουν πληροφορίες ότι την ομάδα τρέχουν αυτήν την στιγμή άνθρωποι στερούμενοι οικονομικών και παραγοντικών εχεγγύων.
Ως μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών καλούμε τον μεγαλομέτοχο Γιάννη Μπύρο, σεβόμενοι τις μέχρι τώρα οικονομικές και ψυχολογικές θυσίες του, να προχωρήσει στην σωστή επιλογή για το μέλλον της ομάδας.
Γιάννη Μπύρο, στην γενική συνέλευση των μελών του ερασιτέχνη μας εξήγησες εκτενώς το οικονομικό και οικογενειακό κόστος που σου έχει προξενήσει η ενασχόληση σου με την ομάδα.
Η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στα χέρια σου είναι ανοδική.
Δεν επιθυμούμε όμως αυτό να συνεχίσει να συμβαίνει εις βάρος των προσωπικών και επιχειρηματικών σου συμφερόντων, γι’ αυτό σε καλούμε να προχωρήσεις στην απεμπλοκή σου ενώπιον των αξιόπιστων λύσεων που έχουν προκύψει.”

Πλήρωσε και κατέθεσε το παράβολο για συμμετοχή στο Κύπελλο η Δόξα!
Μπορεί το μέλλον να είναι αβέβαιο διοικητικά για τους μαυραετούς, αλλά οικονομικής φύσης ζητήματα δεν υπήρχαν και δεν θα υπάρχουν με Μπύρο στο τιμόνι
Η Δόξα είναι μία από τις ελάχιστες ομάδες της κατηγορίας, η οποία κατέθεσε ήδη το παράβολο για τη συμμετοχή της στο Κύπελλο της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι «μαυραετοί» έχουν ήδη τακτοποιήσει το θέμα με την πληρωμή των 4.000 ευρώ, τα οποία απαιτούνται.
Στη Δόξα εκφράζουν την αγανάκτησή τους, σχετικά με όσα γράφονται κατά καιρούς και τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Ακόμη και αν το… αύριο της ομάδας είναι αβέβαιο, όσο είναι ο Γιάννης Μπύρος στο τιμόνι της Δόξας, δεν θα προκύψουν οικονομικές εκκρεμότητες.
Τρανταχτό παράδειγμα αποτελεί η επιτήρηση, αλλά και η αδειοδότηση της ΠΑΕ, χωρίς προβλήματα, ενόψει της νέας χρονιάς.
Μάλιστα, η Δόξα μπορεί αγωνιστικά να μην πέτυχε την άνοδο, ωστόσο κατόρθωσε να εξασφαλίσει άδεια για τη Super League 1.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!