Με επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση για την Πρόληψη της Ουσιοεξάρτησης. Ο Ρόλος του Σχολείου και της Οικογένειας

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΡΑΜΑΣ

0
1620

H Τοπική Διοίκηση Δράμας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, συνεχίζοντας τις ενημερωτικές εκδηλώσεις σε συνεργασία με φορείς και συλλόγους του Νομού για διάφορα σοβαρά κοινωνικά θέματα που απασχολούν τη σύγχρονη κοινωνία και τον άνθρωπο, συνδιοργάνωσε με το 1ο ΕΠΑΛ Δράμας και το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων & Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας της Π.Ε. Δράμας «ΔΡΑΣΗ», ενημερωτική εκδήλωση με Θέμα: «Πρόληψη της Ουσιοεξάρτησης. Ο ρόλος του Σχολείου και της Οικογένειας», η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 και ώρα 18:00΄, στο μεγάλο Αμφιθέατρο του 1ου ΕΠΑΛ Δράμας.
Η εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, γιατί δεν ήταν απλά ένας μονόλογος από την πλευρά των ομιλητών, αλλά υπήρξε μια διαδραστική συζήτηση με τη συμμετοχή μαθητών, γονέων, εκπαιδευτικών και ομιλητών με πολλαπλά οφέλη για όλους τους συμμετέχοντες. Επίσης, παρουσιάστηκε ένα μοναδικό θεατρικό δρώμενο από τους μαθητές του σχολείου, με θέμα: «Μπορείς να βγεις στο Φως», όπου τα παιδιά πέρασαν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο το μήνυμα κατά των Ναρκωτικών.
Ο Πρόεδρος της I.P.A. Δράμας και Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. Σκάρλιος Μηνάς, ευχαρίστησε τον Διευθυντή του 1ου ΕΠΑΛ Κ. Σαλή Αναστάσιο για την πρωτοβουλία αυτή, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, όλους τους γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, τους μαθητές του σχολείου που συμμετείχαν στο θεατρικό δρώμενο και τους δύο ομιλητές, την κοινωνιολόγο κα. Ευθυμία Αγαθαγγελίδου επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων & Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΔΡΑΣΗ» και ιδιαίτερα τον Προϊστάμενο της Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας κ. Αναστάσιο Δημητρίου, μέλος της I.P.A. Δράμας, ο οποίος παράλληλα με τα αυξημένα υπηρεσιακά του καθήκοντα στον διαρκή πόλεμο κατά των Ναρκωτικών, συμμετέχει εθελοντικά όποτε του ζητηθεί, σε κάθε πρωτοβουλία και δράση που σκοπό έχει την πρόληψη και την προστασία των μαθητών και των οικογενειών τους, από το τεράστιο αυτό πρόβλημα που μαστίζει την κοινωνία μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!