«Αυτό το Πάσχα γίνε… νονός της Καλοσύνης»

Πασχαλινό κάλεσμα ανθρωπιάς από τον “Τοίχο της Καλοσύνης” στη Δράμα

0
1902

“Αυτό το Πάσχα γίνε νονός της Καλοσύνης!
Επικοινώνησε με τον Τοίχο για να επιλέξεις για ποιο παιδί θα αγοράσεις το δώρο που επιθυμεί!

Ας κάνουμε όλοι μαζί για άλλη μια φορά την αγάπη πράξη χαρίζοντας χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους” με αυτή την πρόσκληση ανθρωπιάς, ο “Τοίχος της Καλοσύνης”
στη Δράμα καλεί τους πολυάριθμούς πλέον φίλους του και εθελοντές να συμμετέχουν στην νέα προσπάθεια, που φιλοδοξεί να χαρίσει πολλά δώρα και χαμόγελα σε παιδιά και εφήβους της πόλης μας που το έχουν ανάγκη τις γιορτινές ημέρες που έρχονται.
Όπως έλεγαν χθες στα ΧΡΟΝΙΚΑ εθελοντές του “Τοίχου”, που όπως είναι γνωστό και απόλυτα σεβαστό, επιθυμούν να παραμένουν ανώνυμοι, προχώρησαν στην συγκεκριμένη δράση για να δώσουν χαμόγελο σε παιδιά και εφήβους από τις οικογένειες στις οποίες
διανέμονται τρόφιμα κάθε εβδομάδα. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας έχει γίνει μία λίστα με όλα τα παιδιά των οικογενειών που φροντίζει ο “Τοίχος” καθώς και τι είδους δώρο
θα ήθελε το κάθε παιδί. Οι “Νονοί” επιλέγουν τα παιδιά και τα δώρα που επιθυμούν γνωρίζοντας μόνο, το φύλλο και την ηλικία τους αλλά χωρίς το όνομά τους ή άλλες προσωπικές πληροφορίες. Τα περισσότερα από τα παιδιά που βρίσκονται σε εφηβική ηλικία επιθυμούν ως δώρο ρούχα ενώ τα παιδιά μικρότερης ηλικίας εξέφρασαν την επιθυμία να πάρουν ως δώρο κάποιο παιχνίδι. Αυτές είναι και οι δυο κατηγορίες δώρων στις οποίες οι εθελοντές του “Τοίχου” κατευθύνουν τους δωρητές.
Η ανταπόκριση και η ευαισθησία που έχει καταγραφεί μέχρι σήμερα και στην συγκεκριμένη
πρωτοβουλία του “Τοίχου” είναι πολύ μεγάλη από τους συμπολίτες μας.
Η προσπάθεια συγκέντρωσης αυτών των δώρων έχει αρχίσει από την Δευτέρα 15 Απριλίου και ήδη τα περισσότερα από τα παιδιά των οικογενειών που έχουν ανάγκη έχουν καλυφθεί παρόλα αυτά στην λίστα των παιδιών προστίθενται συνεχώς επιπλέον παιδιά όπως εξηγούν οι εθελοντές του “Τοίχου”.
Η ημερομηνία που έχει καθοριστεί για την λήξη της προσπάθειας συγκέντρωσης των δώρων
είναι η Μεγάλη Πέμπτη. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας οι δωρητές γίνονται “Νονοί” και με αυτή τους την ιδιότητα μαζί με το δώρο γράφουν και μια γιορτινή ευχή στο παιδί που θα λάβει το πασχαλινό δώρο.
Το τηλέφωνο με το οποίο μπορούν να επικοινωνούν οι ενδιαφερόμενοι “Νονοί” είναι το
6945233637. Μέσα από αυτό θα κατευθυνθούν από τους εθελοντές του “Τοίχου” και θα ενημερωθούν για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσουν να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ