Με ποιους υγειονομικούς κανόνες θα λειτουργήσει η φετινή Ονειρούπολη

0
1696

Με ανακοίνωσή της η Ονειρούπολη ενημερώνει τους Δραμινούς σχετικά με τους κανόνες λειτουργίας και τα υγειονομικά μέτρα που θα ισχύσουν αυστηρά στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή μετά από όσα έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση. Η σκέψη της ανακοίνωσης επικεντρώνεται στην τήρηση και τον σεβασμός των μέτρων, γεγονός που θα δώσει σε όλους μας την ευκαιρία να χαρούμε με απόλυτη ασφάλεια τη μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στη Δράμα.

Η ανακοίνωση με τους κανόνες, αναλυτικά αναφέρει:
«Η είσοδος στη θεματική περιοχή της Χριστουγεννιάτικης αγοράς και των ψυχαγωγικών παιχνιδιών, είναι ελεύθερη όπως και στις λαϊκές αγορές, με αυστηρή τήρηση των μέτρων, όπως αποστάσεις, χρήση μάσκας και αποφυγή κάθε είδους συνωστισμού. Στους οικίσκους υγειονομικού ενδιαφέροντος ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η παραμονή μας στον οικίσκο. Στους ελέγχους που θα διενεργούν τα αρμόδια κλιμάκια παρακαλούμε να είστε εφοδιασμένοι με τα ανάλογα πιστοποιητικά ή τέστ.
Στη ζώνη του θεματικού χριστουγεννιάτικου πάρκου δηλαδή της ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗΣ, θα υπάρχει μόνο μία κεντρική είσοδος επί της οδού Εθνικής Αμύνης. Εκεί θα διενεργείται αυστηρός έλεγχος για την είσοδο σας με την υποχρεωτική επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή σέλφ τέστ για τα παιδιά έως 17 ετών (24 ωρών) ή για τα παιδιά έως 17 ετών ράπιντ 48 ωρών ή μοριακό 72 ωρών.
Δεν επιτρέπεται η είσοδος με ράπιντ τέστ ή μοριακό σε άτομα άνω των 18 ετών.
Μέσα στους οικίσκους, όπου αναπτύσσονται δράσεις, θα καταγράφονται τα ονοματεπώνυμα των επισκεπτών και λοιπά στοιχεία σε περίπτωση που αυτά χρειασθούν σε τυχόν ιχνηλάτιση.
Οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές εντός θεματικού πάρκου πρέπει υποχρεωτικά να φέρουν τα ανωτέρω πιστοποιητικά.
Οι έξοδοι που θα υπάρχουν θα είναι δύο.
Τέλος, στη περίπτωση που κάποιος επισκέπτης παραβεί τους κανόνες και βρεθεί εντός πάρκου χωρίς να έχει περάσει από τον έλεγχο, θα τιμωρείται ο ίδιος με πρόστιμο και η διοργάνωση δεν φέρει καμμία ευθύνη.
Θα υπάρχουν ειδικές επισημάνσεις με πινακίδες σε ολόκληρο τον χώρο και βεβαίως το κέντρο πληροφόρησης για οποιαδήποτε διευκόλυνση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!