Με πολλά ντέρμπι η 8η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής

Κυριακή στις 15:00 ο Πανδραμαϊκός φιλοξενεί το Παραλίμνιο

0
2163
Η ομάδα του Πανδραμαϊκού

Με την 8η αγωνιστική συνεχίζεται αυτή την Κυριακή το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, εκεί που έχει πολλά τοπικά ντέρμπι, όπως επίσης και παιχνίδια με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς μπορούν να χαρακτηριστούν εξάποντα.

Ορφέας Ξάνθης – Αετός Ορφανού
Στην Ξάνθη ο τοπικός Ορφέας καίγεται για βαθμούς καθώς βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση και ψάχνει βαθμούς ώστε να μην χάσει το τρένο της σωτηρίας.
Ο Ορφέας έχει ποιότητα σαν ομάδα και αυτό το διαπιστώσαμε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Πανδραμαϊκό με την Δραμινή ομάδα να δυσκολεύεται και να απελευθερώνεται μετά το πρώτο γκολ που πέτυχε. Επίσης ο Ορφέας είναι μια ομάδα με εμπειρία που ξέρει πολύ καλά την κατηγορία και σίγουρα μπορεί να κοιτάει κάθε αντίπαλο στα μάτια.
Από την άλλη μεριά ο Αετός είναι μια ποιοτική ομάδα η οποία δυσκολεύτηκε την προηγούμενη αγωνιστική με την Δόξα Θεολόγου και στην Ξάνθη δεν θα έχει εύκολο έργο. Ο Αετός είναι ομάδα που την φετινή χρονιά κοιτάει ψηλά και σίγουρα θα είναι μέσα στην πρώτη πεντάδα και ένας από τους διεκδικητές του τίτλου.

Δόξα Θεολόγου – Νέστος Χρυσούπολης
Στην Θάσο η Δόξα Θεολόγου θα φιλοξενήσει τον Νέστο Χρυσούπολης, με τους Θασίτες να έχουν ως μόνο στόχο τη νίκη με έναν ποιοτικό αντίπαλο.
Η Δόξα Θεολόγου βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μόλις με έναν βαθμό, χάνοντας όλα τα παιχνίδια στο γκολ. Οι Μαυραετοί έχουν ποιότητα και σίγουρα παιχνίδι με παιχνίδι θα βλέπουμε να βελτιώνεται και να παλεύει κάθε παιχνίδι.
Ο Νέστος μόνο εύκολο έργο δεν έχει την Κυριακή καθώς η αντίπαλη ομάδα εκτός του ότι ψάχνει βαθμούς έχει ποιότητα και μπορεί να δυσκολέψει τον Νέστο όπως δυσκόλεψε και τον Αετό Ορφανού. Ο Νέστος την προηγούμενη αγωνιστική δυσκολεύτηκε με αντίπαλο την Δόξα Κ. Καμήλας, κερδίζοντας 1-0 στο 90’.

Ηρακλής Ζυγού – Άρης Αβάτου
Στο Ξανθιώτικο ντέρμπι ο Ηρακλής θα φιλοξενήσει τον Άρη Αβάτου, σε ένα παιχνίδι με τις δύο ομάδες να θέλουν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι καθώς είναι δύο ομάδες οι οποίες παλεύουν για την σωτηρία τους και μπορεί να θεωρηθεί εξάποντο.
Ο Ηρακλής Ζυγού βρίσκεται στην 9η θέση με 4 βαθμούς και στο παιχνίδι της Κυριακής θέλει να πάρει την νίκη ώστε να κοντέψει τον Άρη Αβάτου και να προσπαθήσει να κυνηγήσει την σωτηρία από άλλη βάση. Ο Ηρακλής την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από δύσκολα με 1-0, με γκολ στα τελευταία λεπτά. Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα που παλεύει κάθε παιχνίδι.
Άρης Αβάτου είναι και αυτός ομάδα με ποιότητα και βρίσκεται στην 7η με 8 βαθμούς και είναι σε καλύτερη μοίρα από τον αντίπαλο. Ο Άρης Αβάτου την προηγούμενη αγωνιστική πήρε μεγάλη νίκη με αντίπαλο τον Κιλκισιακό σε ένα παιχνίδι που και εκείνο είχε τις δυσκολίες του καθώς ο Κιλκισιακός είναι ποιοτική ομάδα όπως επίσης είναι ομάδα που έχει ίδιους στόχους με τον Άρη.

Κιλκισιακός – Ένωση Αλεξανδρούπολης
Στο Κιλκίς ο Κιλκισιακός θα φιλοξενήσει την Ένωση Αλεξανδρούπολης σε ένα παιχνίδι με τις δύο ομάδες να είναι λίγο πίσω στην μάχη της σωτηρίας.
Ο Κιλκισιακός μετά τα θετικά αποτελέσματα ηττήθηκε τελικά από τον Άρη Αβάτου κάνοντας μια μέτρια εμφάνιση και σίγουρα στο παιχνίδι της Κυριακής θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.
Από την άλλη μεριά η Ένωση Αλεξανδρούπολης την προηγούμενη αγωνιστική είχε ρεπό και πηγαίνει στο Κιλκίς καλά προετοιμασμένη και ξεκούραστη και σίγουρα θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι.

Δόξα Κ. Καμήλας – Πανσερραϊκός
Στο Σερραϊκό ντέρμπι η Δόξα Κ. Καμήλας θα φιλοξενήσει τον Πανσερραϊκό σε ένα παιχνίδι με τις δύο ομάδες να έχουν μεγάλη ποιότητα, σε ένα παιχνίδι που θα γίνει στο γήπεδο της Ομόνοιας.
Η Δόξα Κ. Καμήλας μετά από τα θετικά αποτελέσματα έβαλε δύσκολα την προηγούμενη αγωνιστική στην ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης, χάνοντας τελικά στο 90’. Η Δόξα Κ. Καμήλας έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες οι οποίοι στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί στα Λιοντάρια και σίγουρα θα ξυπνήσουν πολλές αναμνήσεις και θα είναι παιχνίδι με πολύ πάθος.
Από την άλλη μεριά ο Πανσερραϊκός θέλει μόνο νίκη στο παιχνίδι της Κυριακής καθώς είναι μια ομάδα η οποία έχει πει από την αρχή ότι μόνος της στόχος είναι το πρωτάθλημα και τις πρώτες αγωνιστικές έχει στραβοπατήσει 3 φορές. Την προηγούμενη αγωνιστική τα Λιοντάρια κέρδισαν δύσκολα τον Κεραυνό Πέρνης.

Πανδραμαϊκός – Απόλλων Παραλιμνίου
Στο Δημοτικό Στάδιο Δράμας ο Πανδραμαϊκός θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στις 3 το μεσημέρι.
Ο Πανδραμαϊκός την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε δύσκολα μέσα στην Ξάνθη και βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 16 βαθμούς, δύο βαθμούς πίσω δηλαδή από τον Νέστο Χρυσούπολης και σίγουρα θέλει την νίκη για να συνεχίσει την πολύ καλή πορεία που κάνει.
Ο Μπάμπης Καζεπίδης δεν θα έχει για μια ακόμα αγωνιστική στην διάθεση του τον Αντώνη Γιαννίκη και τον Σωτήρη Υψηλό, οι οποίοι θα απουσιάζουν λόγω τραυματισμού. Αμφίβολος είναι και ο Δημήτρης Κονταξής καθώς δεν προπονήθηκε όλη την εβδομάδα, καθώς αυτόν τον καιρό κάνει την στρατιωτική του θητεία.
Από την άλλη μεριά ο Απόλλων Παραλιμνίου είναι μια ομάδα με ποιότητα που πριν δύο χρόνια κατέκτησε το πρωτάθλημα στην κατηγορία ενώ πέρσι ήταν τρίτος πίσω από Καβάλα Και Νέστο. Οι Σερραίοι έχουν έναν παλιό μας γνώριμο στην σύνθεση τους, τον επιθετικό Δημήτρη Γαϊδαρτζή με μεγάλη εμπειρία στην κατηγορία ενώ έχει αγωνιστεί και στην Δόξα Δράμας και είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος θέλει ιδιαίτερη προσοχή από τους παίκτες του Μπάμπη Καζεπίδη.
Έμεις επικοινωνίσαμε με τον προπονητή του Πανδραμαϊκού Μπάμπη Καζεπίδη ο οποίο δήλωσε στα ΧΡΟΝΙΚΑ:
Ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια έμπειρη και καταξιωμένη ομάδα. Εμείς προετοιμαζόμαστε εντατικά με στόχο να φτάσουμε σε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα και να συνεχίσουμε τον θετικό σερί μας.

8η αγωνιστική:
10/11/2019, 15:00
Ορφέας Puma Ξάνθης – Αετός Ορφανού
10/11/2019, 15:00
Δόξα Θεολόγου Πότου – Νέστος Χρυσούπολης
10/11/2019, 15:00
Πανδραμαϊκός – Απόλλων Παραλιμνίου
10/11/2019, 15:00
Δόξα Κάτω Καμήλας – Πανσερραϊκός
10/11/2019, 15:00
Ηρακλής Ν. Ζυγού – Άρης Αβάτου
10/11/2019, 15:00
Κιλκισιακός – Ένωση Άνθειας Αριστείνου

ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ ΝΙΚΕΣ ΙΣΟΠ ΗΤΤΕΣ ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ ΓΚΟΛ ΚΑΤΑ ΒΑΘΜ
1 Νέστος Χρυσούπολης 7 6 0 1 17 6 18
2 Πανδραμαϊκός 6 5 1 0 15 3 16
3 Πανσερραϊκός 7 4 3 0 13 6 15
4 Αετός Ορφανού 7 4 2 1 14 8 14
5 Απόλλων Παραλιμνίου 6 3 2 1 7 3 11
6 Δόξα Κάτω Καμήλας 7 3 1 3 12 12 10
7 Άρης Αβάτου 6 2 2 2 8 7 8
8 Κεραυνός Πέρνης 7 2 2 3 12 15 8
9 Ηρακλής Ν. Ζυγού 6 1 1 4 4 7 4
10 Ένωση Άνθειας Αριστείνου 6 1 1 4 5 12 4
11 Κιλκισιακός 6 1 1 4 2 12 4
12 Ορφέας Puma Ξάνθης 6 1 1 4 3 9 4
13 Δόξα Θεολόγου Πότου 7 0 1 6 1 13 1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ