Με την ολοκλήρωση του 2ου καλοκαιρινού Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου έκλεισε η φετινή χρονιά για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Δόξα Πετρούσας

0
1796

Δύο μέρες γεμάτες ποδόσφαιρο, ένα γήπεδο γεμάτο χαρούμενα παιδιά και οι κερκίδες κατάμεστες από γονείς που με υπομονή στήριξαν τα παιδιά τους.Η διοίκηση της Δόξας Πετρούσας θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς όλες τις ομάδες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση κα τίμησαν τις δυο αυτές μέρες και έδειξαν πως το ήθος, η άψογη συμπεριφορά και η ομαδικότητα φτιάχνουν το ποδόσφαιρο. Ευχαριστούν θερμά τους προπονητές Σαρρίδη Σωτήρη και Σταύρο Τσιάντα για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν όλη την χρονιά με τα παιδιά. Ευχαριστούν και τον Κώστα Χαλβατζή για το φωτογραφικό υλικό που συγκεντρώνει και εμπλουτίζει τη σελίδα και το άλμπουμ της Ακαδημίας.
Οι δυο προπονητές ευχαριστούν από την μεριά τους την διοίκηση της ομάδας για τον δικό της αγώνα που δίνει όλη τη χρονιά με αγάπη και σεβασμό προς τα παιδιά. Και φυσικά θέλουν να συγχαρούν τους γονείς που στηρίζουν την όλη προσπάθεια με οποιονδήποτε τρόπο μπορουν και βρίσκονται πάντα εκεί αφιερώνοντας τον χρόνο, την ενέργειά τους και την ψυχή τους για τα παιδιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ