Συνεχίζεται η δημιουργική προσπάθεια στον τουρισμό

Επανεξελέγη ο Άγγελος Καλλίας στην θέση του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας

0
4126

Επανεξελέγη στην προεδρία του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας ο κ. Άγγελος Καλλίας. Η διάρθρωση της νέας διοίκησης της Ένωσης προέκυψε μετά την συνεδρίαση του νέου ΔΣ της, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Οκτωβρίου.

Οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών που συμμετέχουν στο νέο ΔΣ έγιναν την Τετάρτη 02 Οκτωβρίου 2019 στο πλαίσιο της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ε.Ξε.Δ., η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο TASKO.
Εκεί, για το νέο διοικητικό όργανο της Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας αναδείχθηκαν οι εξής: Καλλίας Άγγελος – Ξενοδοχείο «Αλώνι του κυρ Θανάση», Στρατέλη Άννα – Ξενοδοχείο «Αχίλλειον», Τζαμτζής Στυλιανός – Ξενοδοχείο «Κούρος», Ανθόπουλος Δημήτριος – Ξενοδοχείο «Grand Challet», Μασταύραλης Στυλιανός – Ξενοδοχείο «Μαριάννα». Αναπληρωματικά Μέλη εξελέγησαν οι: Μπαϊρακτάρης Θάνος – Ξενοδοχείο «AYA» και Αλατζάς Ιωάννης – Ξενοδοχείο «Εμπορικό». Επίσης εκπρόσωποι στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων Π.Ο.Ξ. εξελέγησαν οι: Καλλίας Αγγελος και Μπαϊρακτάρης Θάνος.
Το νέο ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων συγκροτήθηκε σε σώμα με την εξής διάταξη: Πρόεδρος: Άγγελος Καλλίας, Αντιπρόεδρος: Μασταύραλης Στυλιανός, Γενικός Γραμματέας: Τζαμτζής Στυλιανός, Ταμίας: Άννα Στρατέλη, Έφορος Δημοσίων Σχέσεων: Δημήτρης Ανθόπουλος. Όπως έγινε γνωστό από την Ένωση Ξενοδόχων στο επόμενο ΔΣ θα δοθούν οι σχετικές αρμοδιότητες σε κάθε μέλος του ΔΣ για την εύρυθμη λειτουργία της Ένωσης.
Υπενθυμίζεται ότι στην Γενική Συνέλευση της 2ας Οκτωβρίου παρουσιάστηκαν επίσης όλες οι δράσεις προβολής που πραγματοποίησε η Ένωση Ξενοδόχων Δράμας καθώς και τα αποτελέσματα τους, κατά την περασμένη περίοδο όπως και ο σχεδιασμός που ακολουθεί.Αναλύθηκαν τα αποτελέσματα, από τις καμπάνιες σε όλα τα δημοφιλή δίκτυα, Youtube, Facebook, Instagram και Twitter, που παρουσίασαν αύξηση ακόλουθων σε ποσοστό άνω του 90%, από τη συστηματική αποστολή Newsletter κάθε εβδομάδα σε χιλιάδες αποδέκτες στη Ελλάδα και το εξωτερικό, Παρουσιάστηκε η νέα τουριστική ιστοσελίδα «visit-drama» καθώς και όλα τα ολοκληρωμένα εκδρομικά πακέτα για το τι μπορεί να κάνει ο επισκέπτης στην πόλη.
Παρουσιάστηκαν οι άξονες πάνω στους οποίους κινήθηκε το γραφείο τουριστικής προβολής της Ένωσης Ξενοδόχων, «Τι να Κάνεις – Τι να δεις – Που να μείνεις».
Στο δεύτερο μέρος της ίδιας συνάντησης έγινε η παρουσίαση του διασυνοριακού προγράμματος με ονομασία Winetrips.eu που χρηματοδοτείται από το Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που σκοπό έχει την «Προώθηση και προβολή οινικών τουριστικών προορισμών μέσω σύγχρονης διαδικτυακής πλατφόρμας».
Επίσης, παρουσιάστηκε το νέο πρότζεκτ με ονομασία «Η Γη του Διονύσου» το οποίο στοχεύει στην ανάδειξη της γαστρονομίας σε σχέση με τον οίνο της Δράμας. Το νέο πρότζεκτ στοχεύει στον τουρισμό εμπειρίας και συνδέει τον πρωτογενή με τον τριτογενή τομέα, αναδεικνύοντας και συνδέοντας τα προϊόντα που παράγονται στη Δράμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ