Μία διαφορετική, διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου «Θέλω… Θέλεις… Έγινε!»

1
1380

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, 11:30′ το πρωί στο Kaktus premium Espresso bar


Οι εκδόσεις Διάπλους και το βιβλιοπωλείο “Μια φορά κι έναν καιρό” storyland σας προσκαλεί στον φιλόξενο χώρο του Kaktus premium Espresso bar την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 11:30, το πρωί.
Στο χώρο θα είναι η συγγραφέας του βιβλίου Ζαχαρούλα Τζίνη καθώς και ο θεατρικός εμψυχωτής κ. Γιάννης Θεοδώρου, να μας προσφέρουν μία διαφορετική, διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου “Θέλω… Θέλεις… Έγινε!’’

Λίγα λόγια το βιβλίο
Μόνος κανείς δεν κατάφερε ποτέ πολλά. Κάθε άνθρωπος δεν πρέπει ποτέ να ξεχνά την αξία της συλλογικότητας. Ιδιαίτερα τα παιδιά που θα πρέπει να διδαχθούν από μικρή ηλικία το ανεκτίμητο της ανιδιοτελούς προσφοράς και της ενεργούς συμμέτοχης στοχεύοντας σε μια πιο δίκαιη και βελτιωμένη κοινωνία. Το βιβλίο αυτό μας δείχνει τον τρόπο που μπορεί ο καθένας μας, άλλος πολύ και άλλος λίγο να προσφέρει κάτι μικρό αλλά και κάτι μεγάλο σε αυτό που ονομάζουμε κοινωνία και όλοι ανήκουμε σε αυτήν. Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου.

Λίγα λόγια για την συγγραφέα
Γεννήθηκε στην Σέρρες το 1979 και συνεχίζει να ζει μέχρι σήμερα, όπου και υπηρετεί τη δημόσια εκπαίδευση από το 2007. Είναι παντρεμένη με δύο παιδιά και απόφοιτος του «Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία της σχολής Επιστημών της Αγωγής» Σχολή Επιστημών της Αγωγής, του ΔΠΘ και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος «Κοινωνικο-πολιτισμική εκπαίδευση και κατάρτιση εμψυχωτών» στην κατεύθυνση «Κοινωνική και πολιτισμική εκπαίδευση», του Δ.Π.Θ.
Η ίδια έχει βραβευτεί για τα εκπαιδευτικά της προγράμματα στον Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό «Κύπρος, Ελλάδα, Ομογένεια: Εκπαιδευτικές γέφυρες» (2017- 2019-2021-2022) και στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Ποντιακός Ελληνισμός: Μνήμες και Όνειρα, Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον» (2022). Το 2020 επίσης ήρθε η διάκριση στο BranoSchools για καινοτόμο πρόγραμμα με τίτλο «Wehave a dream, a bigdream», ως η καλύτερη εκπαιδευτική προσέγγιση στο Στόχο 17 στην κατηγορία Συνεργατικό Πρόγραμμα.
Βραβεύτηκε επίσης για την προσφορά της στην εκπαίδευση από τον θεσμό των EducationLeaders Awards τρία συνεχόμενα έτη (2020, 2021, 2022) για προγράμματα καλλιέργειας της φιλαναγνωσίας που σχεδίασε και υλοποίησε η ίδια, από το ελληνικό παράρτημα της ΙΒΒΥ (κύκλος του ελληνικού παιδικού βιβλίου) με το βραβείο Κούλα Κουλουμπή που δίνεται σε εν ενεργεία νηπιαγωγό ή παιδαγωγό, ο/η οποίος/α εισάγει με τους πιο ευφάνταστους τρόπους τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας στον κόσμο του παιδικού βιβλίου.
Αγαπάει τα παραμύθια και δεν παύει στιγμή να προωθεί την καλλιέργεια τη Φιλαναγνωσίας των μικρών της μαθητών, μέσα από δράσεις και προγράμματα. Από το 2022 κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο για παιδιά 3+ με κεντρικό άξονα τον εθελοντισμό και της αξία της προσφοράς από τις εκδόσεις Διάπλους με τίτλο «Θέλω, Θέλεις, Έγινε!»

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!