Μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία στην Νέα Κρώμνη την Κ. Δευτέρα

Σαρακοστιανά, κέφι και χαρταετοί στο γήπεδο του Ακρίτα

0
2889

Mια πολύ όμορφη πρωτοβουλία πήραν για δεύτερη φορά κάτοικοι της περιοχής της Νέας Κρώμνης προκειμένου να δώσουν περισσότερο χρώμα αλλά και κέφι στο παραδοσιακό πέταγμα του χαρταετού.

Οι κάτοικοι που είναι μέλη της ομάδας “Ονειρούπολη Δυτικά” αποφάσισαν για δεύτερη χρονιά μετά από δυο χρόνια να οργανώσουν εκδήλωση με σαρακοστιανά εδέσματα προσφορά καταστημάτων της περιοχής και να μάθουν στα παιδιά της περιοχής πώς να φτιάξουν, εάν δεν έχουν ήδη, χαρταετό για να το πετάξουν. Στο γήπεδο της Νέας Κρώμνης, από τις 10 το πρωί θα έχουν συγκεντρωμένα υλικά (καλάμια, κόλλες, χαρτί) για την κατασκευή των χαρταετών και καλούν όλα τα παιδιά της Νέας Κρώμνης να μάθουν πως να φτιάχνουν τον δικό τους χαρταετό. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με μουσική και χορούς ανάλογους με το κλίμα της Καθαράς Δευτέρας.
Μάλιστα οι κάτοικοι συναντήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες προκειμένου να συντονίσουν ακόμη καλύτερα την προσπάθειά τους. Στην συνάντηση εκπροσωπήθηκε και ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 14ου Σχολείου της Νέας Κρώμνης με σκοπό η εκδήλωση που γίνεται με την συνεργασία της ομάδας του Ακρίτα Νέας Κρώμνης και τον πρόεδρό του, κ. Γιώργο Παπουτσή να έχει απόλυτη επιτυχία.
Την πρώτη φορά που πραγματοποιήθηκε αυτή η πρωτοβουλία (πριν από δυο χρόνια) υπήρξε σημαντική ανταπόκριση από τα παιδιά της Νέας Κρώμνης που είχαν συγκεντρωθεί στον χώρο του παρκινγκ στο πάρκο των Κομνηνών και είχαν κατασκευαστεί περίπου 25 χαρταετοί. Βέβαια εκείνη την φορά η πρωτοβουλία κράτησε δυο ημέρες. Την πρώτη κατασκεύασαν τους χαρταετούς και την επομένη (Καθαρά Δευτέρα) τους πέταξαν στο γήπεδο του Ακρίτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!