Μήνυμα του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας

0
1237

Αγαπητοί και αγαπητές μαθητές και μαθήτριες των Ημερησίων-Εσπερινών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων της Δράμας,
Στην πορεία αυτών των Πανελλαδικών εξετάσεων, οι ευχές μας θα συνοδεύουν τα όνειρα και τις προσδοκίες σας. Έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην προσπάθεια που έχετε ήδη κάνει, είμαστε βέβαιοι ότι με την υποστήριξη των εκπαιδευτικών, των γονέων και των κηδεμόνων σας θα έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι μια σημαντική πρόκληση στη ζωή σας, ωστόσο, είναι απολύτως βέβαιο πως στη συνέχεια και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα αυτών των εξετάσεων θα ανοιχτούν στη ζωή σας νέοι ορίζοντες προκλήσεων και ευκαιριών και ότι θα έχετε την ευκαιρία να βιώσετε σημαντικές εμπειρίες και επιτυχίες.
Δίχως άγχος λοιπόν και με σταθερό προσανατολισμό προς την κατεύθυνση των ονείρων σας, ευχόμαστε να σας συντροφεύουν η αισιοδοξία, η δύναμη και η ελπίδα.
Καλή επιτυχία!
Αγαπητοί και αγαπητές Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες,
Αναμφίβολα οι Πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν μια σημαντική πρόκληση στη ζωή των μαθητών. Είναι γεγονός ότι σε όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους, η συμβολή σας στην υποστήριξη των μαθητών και των μαθητριών μας υπήρξε ανεκτίμητη τόσο σε γνωστικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Είναι πλέον σημαντικό από τη θέση μας να υποστηρίξουμε τη διενέργεια αυτών των εξετάσεων ώστε να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία και ευχόμαστε Καλή επιτυχία στο έργο σας.

O Διευθυντής
Β/θμιας Εκπ/σης Π.Ε.Δράμας
Δρ. Κιουλάνης Σπυρίδων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ