Μηνύματα για την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων

0
6821

Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΑΜΘ κ. Μπαντίκος
Άλλη μία δύσκολη και επίπονη περίοδος προετοιμασίας έφτασε στο τέλος της. Για ακόμη μία χρονιά καλούμαστε να ανταποκριθούμε στις ιδιόμορφες συνθήκες και τις αντιξοότητες της εποχής. Τόσο η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, όσο και οι συνεργαζόμενοι φορείς έχουν καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε και οι φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις να διεξαχθούν επιτυχώς και οι μαθητές απερίσπαστοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους.
Απευθυνόμενος στους υποψήφιους και υποψήφιες, θα ήθελα να τους προτρέψω να αντιμετωπίσουν τη δοκιμασία αυτή ως μία θετική εμπειρία αλλά και ως μία από τις πολλές προκλήσεις/ευκαιρίες που θα συναντήσουν στη ζωή τους. Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις αποτελούν ένα σημαντικό σταθμό στην ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους σταδιοδρομία, αλλά δεν είναι ο μόνος, δεν είναι ο τελευταίος. Η αναζήτηση της γνώσης αποτελεί από μόνη της Αξία Ζωής και μέσα από το ταξίδι αυτό είναι ήδη νικητές. Καμία δυσκολία, κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να τους αποτρέψει από το να συνεχίσουν να ονειρεύονται, να ελπίζουν, να επιδιώκουν ένα καλύτερο μέλλον. Είθε οι κόποι όλων ανταμειφθούν και η προσπάθεια που κατέβαλε ο καθένας ξεχωριστά να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Τέλος, είναι άξιοι επαίνου τόσο οι εκπαιδευτικοί, για τη στήριξη και το μεθοδικό τους έργο καθ’ όλη τη διάρκεια του διδακτικού έτους, όσο και οι οικογένειες των εξεταζόμενων, που στέκονται αρωγοί, συμπαραστάτες και συνοδοιπόροι στον μακρύ δρόμο της προετοιμασίας.
Καλή συνέχεια και δύναμη. Καλή επιτυχία.

Δημήτρης Κυριαζίδης
Για τα παιδιά μας που συμμετέχουν σήμερα στις πανελλαδικές εξετάσεις, έναν από τους σημαντικούς σταθμούς της ζωής τους, που δεν πρέπει να τον θεωρούν ως αυτοσκοπό, ως μοναδικό δρόμο για την Ιθάκη.
Η ζωή δίνει πολλές ευκαιρίες, παρέχει προκλήσεις για επιτυχίες, για ανάπτυξη και πρόοδο αλλά και δυσκολίες! Ωστόσο αυτό το δώρο έχετε μπροστά σας και με σύνεση και ψυχραιμία να το χαίρεστε και να την αντιμετωπίζετε. Με το χαρακτήρα που μέχρι τώρα σφυρηλατήσατε με τη βοήθεια της οικογένειά σας, του σχολείου, την πίστη σας στο Θεό και με αποφασιστικότητα να είστε βέβαιοι ότι θα προκύψει η ευδοκίμηση στον κοινωνικό και επαγγελματικό σας στίβο, στη δημιουργικότητα.
Προσβλέπουμε στη Γενιά σας, ως γονείς, αισιόδοξα και με την πεποίθηση στην αξία σας! Ακολουθήστε το δρόμο σας! Καλή επιτυχία!

ΔΕΕΠ ΝΔ Δράμας
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που διαγωνίζονται από αύριο στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.
Οι εξετάσεις δεν είναι τόσο τρομακτικές, εάν είστε ήρεμοι και πιστεύετε στον εαυτό σας.
Ψυχραιμία, καλή διαχείριση του χρόνου, θετικές σκέψεις, χωρίς άγχος και όλα θα πάνε καλά. Το μέλλον σας ανήκει.
Ο Πρόεδρος
Αλέξανδρος Γεωργιάδης
Ο Υπεύθυνος Τομέα Παιδείας
Δημήτριος Κωνσταντινίδης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!