Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμπακίου: Όταν το όραμα εμπνέει, το όνειρο μπορεί να γίνει το ουράνιο τόξο που φωτίΖει το μονοπάτι του πολιτισμού

0
1236

Την Κυριακή 12 Δεκέμβρη στις 12 το μεσημέρι ο Μορφωτικός Σύλλογος Καλαμπακίου εγκαινιάζει τον νέο ανακαινισμένο χώρο του Συλλόγου.
Σε ειδική του ανακοίνωση, το Δ.Σ. του Συλλόγου αναφέρει σχετικά: «Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα έργα πολιτισμού στο νομό μας με ταπεινότητα και προσοχή, με σεβασμό στο δύσκολο του καιρού που διανύουμε, συντηρούμε τη φλόγα της δημιουργίας δείχνοντας πως όλα είναι δυνατά όταν η φλόγα καίει εντός μας.
Οι άνθρωποι κάνουμε τη διαφορά, οι άνθρωποι που κρατάμε σταθερή την πυξίδα με προσανατολισμό τον πολιτισμό, οι άνθρωποι που ονειρευόμαστε και μοχθούμε, που στηρίζουμε το κοινό όραμα, οι άνθρωποι που ανήσυχοι «σπαταλούμε» τον ελεύθερο χρόνο χρωματίζοντας το όνειρο του πολιτισμού, οι άνθρωποι που βλέπουμε το φως και χαράζουμε πορεία προς αυτό αρνούμενοι το σκοτάδι του καιρού.
Οι άνθρωποι κάνουμε τη διαφορά πάντα, σε κάθε τόπο, σε κάθε χρόνο. Οι άνθρωποι που πολλές φορές κουραζόμαστε, απογοητευόμαστε, όμως συνεχίζουμε να κρατιόμαστε απ’ το χέρι, συνεχίζουμε να αναζητάμε το χλωμό κίτρινο του ήλιου κι ας χειμωνιάζει γύρω. Οι άνθρωποι που γνωρίζουμε πως μόνο μέσα από τη Μόρφωση, την καλλιέργεια της Συλλογικότητας, μόνο υπηρετώντας τον Πολιτισμό μπορούμε να μάθουμε να αγαπάμε, να συνεργαζόμαστε, να διαφωνούμε, να συγχωρούμε, να ζούμε μαζί και να δημιουργούμε, να βλέπουμε μακριά και δουλεύουμε κοντά ο ένας με τον άλλο.
Οι άνθρωποι κάναμε τη διαφορά στον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Καλαμπακίου και συνεχίζουμε.
Με την άψογη συνεργασία μας με την Αναπτυξιακή Δράμας Α.Ε., με την έμπρακτη βοήθεια των ανθρώπων που στηρίζουν την ανάπτυξη και επενδύουν στον πολιτισμό, με την τοπική κοινωνία στο πλάι μας παραδίδουμε με περηφάνια στον τόπο μας το κοινό μας σπίτι δημιουργίας και ανάπτυξης, ένα έργο που οφείλουμε να διαφυλάξουμε και να συντηρήσουμε ώστε να αποτελεί φάρο πολιτισμού στις θύελλες του μέλλοντος. Με τη βαθιά πεποίθηση πως το κοινό μας σπίτι είναι αντάξιο των προσδοκιών μας και του πολιτισμού που θέλουμε να έχουν τα παιδιά μας.
Σ’ ένα περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής οι μικροί και μεγάλοι μαθητές όλων των τμημάτων βρίσκουν εκ νέου το βηματισμό τους στον πολιτισμό. Τηρώντας κάθε μέτρο ασφάλειας και εφαρμόζοντας τις σχετικές οδηγίες ξεκινήσαμε τα μαθήματα, ξεδιπλώνουμε τις δράσεις μας προχωρώντας στην ολοκλήρωση του έργου που πραγματοποιείται μέσω του τοπικού προγράμματος CLLD LEADER με την Αναπτυξιακή Εταιρεία Δράμας Α.Ε, συνολικού προϋπολογισμού και συνολικής δημόσιας δαπάνης 144.807,10€».
Για την είσοδο και παραμονή στον εσωτερικό χώρο είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ενώ για την παραμονή στον εξωτερικό χώρο η επίδειξη είτε πιστοποιητικού είτε αρνητικού ράπιντ τεστ 48ωρου. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική παντού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ