Μουσικό Σχολείο Δράμας: Παρουσίαση Πολιτιστικού Προγράμματος «Συνάντηση και Σύνδεση Πολιτισμών»

0
226

Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την Παρουσίαση του Πολιτιστικού Προγράμματος «Συνάντηση και Σύνδεση Πολιτισμών. Διακρατική Σύνδεση Ελλάδας – Νοτίου Αφρικής», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023 και ώρα 19:00, στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Δράμας.
Στο εν λόγω Πρόγραμμα το Μουσικό Σύνολο Διαπολιτισμικής Παιδείας (με όργανα ελληνικής παραδοσιακής μουσικής) του Μουσικού Σχολείου Δράμας συμπράττει εξ αποστάσεως με τους μαθητές της Σχολής Σαχέτι του Γιοχάνεσμπουργκ της Νοτίου Αφρικής.
Στην εκδήλωση θα γίνει διαμοιρασμός και διάχυση της πληροφορίας και των πεπραγμένων και το Σύνολο Διαπολιτισμικής Παιδείας θα παρουσιάσει το πρόγραμμά του.
Η εκδήλωση θα βιντεοσκοπηθεί και θα αποσταλεί στη Σχολή Σαχέτι, για να διαμοιραστεί στους μαθητές της Σχολής, καθώς το ελληνικό πνεύμα μεταλαμπαδεύεται στη συγκεκριμένη Σχολή από ιδρύσεώς της, όπως και η ελληνική γλώσσα διδάσκεται σε όλους τους μαθητές υποχρεωτικά.
Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: Άγη Πάνκου, Άκης Σαγάνης, Γιούλη Αραμπατζόγλου, Θεοδώρα Παλιεράκη από τη Σχολή Σαχέτι και Έφη Αγαθαγγελίδου από το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων “ΔΡΑΣΗ” Π.Ε. Δράμας.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ