Μπαίνει στη διοίκηση ο Γιάννης Ξανθόπουλος, νομικός σύμβουλος ο Χάρης Γρηγορίου

0
1988

Μετά τις δηλώσεις του, ο Απόστολος Πετράκης, δήλωσε σχετικά με τους Γιάννη Ξανθόπουλο και Χάρη Γρηγορίου ότι: «Θα έχουν ρόλο και οι δυο. Έμαθα να επιλέγω τους καλύτερους συνεργάτες. Είμαστε χρόνια στη ζωή και στο ποδόσφαιρο. Θα μπουν άτομα και από τη Δράμα στη διοίκηση, θα υπάρχει το τοπικό στοιχείο. Μόλις τελειώσει η μεταβίβαση, τότε θα γίνει το νέο Δ.Σ. Θα κάνω εισηγήσεις και θα αποφασίσουν οι ιδιοκτήτες.
Μπήκε ήδη στο συμβούλιο ο Γιάννης Ξανθόπουλος, ως αντιπρόεδρος, θα πηγαίνει σε συμβούλια σε ΕΠΟ, Σούπερ Λιγκ 2. Υπεγράφη η συμφωνία, με όρους τόσο από τους
επενδυτές, όσο και από την ΠΑΕ που παραχωρεί. Δεν υπάρχει πώληση μετοχών. Ο κ. Μπύρος έδωσε τις μετοχές για τη διαφύλαξη του αύριο της Δόξας και δεν πληρώνονται.
Υπάρχει νομική διαδικασία. Οι νέοι ιδιοκτήτες πληρώνουν τα υφιστάμενα χρέη και σχεδιάζουν το αύριο».
Ο Γιάννης Ξανθόπουλος λοιπόν, Δραμινός και παλαίμαχος της Δόξας και του Ιωνικού, θα έχει ενεργό ρόλο στους «Μαυραετούς» στο Δ.Σ., ως αντιπρόεδρος αλλά και εκπρόσωπος στα κέντρα αποφάσεων στην Αθήνα, με αρκετές αρμοδιότητες δίπλα στους νέους επενδυτές.
Ο Χάρης Γρηγορίου, διακεκριμένος νομικός στο αθλητικό δίκαιο και πείρα σε αρκετές ομάδες, «τρέχει» ήδη νομικά τις διαδικασίες για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς και θα είναι ο νομικός σύμβουλος στη νέα τάξη πραγμάτων.

Τη Δευτέρα 21/9 το απόγευμα θα ανακοινωθεί το πλάνο της τριετίας
Ο Απόστολος Πετράκης ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη Δευτέρα 21 Σεπτέμβρη στις 20.00, στο ξενοδοχείο της πόλης, «ΚΟΥΡΟΣ», θα γίνει η λεπτομερής παρουσίαση του πλάνου που εκπονείται για τη Δόξα Δράμας, από τα νέα πρόσωπα που θα εμπλακούν. Πλάνο μακράς πνοής, με τριετή ορίζοντα και οι εμπλεκόμενοι στη νέα διοικητική σελίδα θα ανοίξουν τα χαρτιά τους, με αναφορά σε όλες τις πτυχές του πρότζεκτ. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξουν ανακοινώσεις και να προκύψουν σημαντικές ειδήσεις, ενώπιον των ΜΜΕ.

Η ιδιαιτερότητα στις νέες φανέλες, με ανάδειξη του παρελθόντος
Ο Απόστολος Πετράκης έκανε και ανακοινώσεις σχετικά με μια ωραία ιδέα που άκουσε από τον Γιάννη Ξανθόπουλο, την οποία χαρακτήρισε «φανταστική» και αποδέχτηκε με χαρά.
Ο λόγος για τις τρεις φετινές εμφανίσεις των «Μαυραετών». Στολές που θα παραπέμπουν σε εμφανίσεις από το ένδοξο παρελθόν.
Επιλογές που θα είναι πιστά αντίγραφά τους, ολόιδιες στυλιστικά, τονώνοντας το ενδιαφέρον του κοινού, δείγμα του σεβασμού και της τιμής στο παρελθόν. «Αυτή η κίνηση, εκτός από σεβασμό και τιμή, δείχνει ότι υπολογίζουμε το ένδοξο παρελθόν και ότι γνωρίζουμε που ερχόμαστε» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Πετράκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ