Μπαράζ ανακοινώσεων για τις εξελίξεις στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μετά τον κορωνοϊό

0
10804

Έχουμε μπει για τα καλά στην προεκλογική περίοδο για τις εκλογές στην ΕΠΣ Δράμας, λόγω όμως της πανδημίας δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα διεξαχθούν. Ο Συνδυασμός «Καθαρό Παιχνίδι» με επικεφαλής τον Δημήτρη Περσίδη και άλλους 17 ανθρώπους του τοπικού ποδοσφαίρου, εξέδωσαν, τις προηγούμενες μέρες, ανακοινώσεις με προτάσεις για την βελτίωση του δραμινού ποδοσφαίρου και σκληρή κριτική για την υπάρχουσα διοίκηση.

Η διοίκηση της ΕΠΣ Δράμας με τη σειρά της εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:
Με αφορμή τις εμφανίσεις διαφόρων ανακοινώσεων σε μέσα μαζικής ενημέρωσης, τη μεταφορά ψευδών ή αναληθών πληροφοριών και την αποστολή αυτών σε email επικοινωνίας των μελών-σωματείων της Ένωσής μας, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Δ. ενημερώνει ότι:
1. Αισθάνεται ΝΤΡΟΠΗ για κάποιους ανθρώπους του ποδοσφαίρου της Δράμας που παρουσιάζονται ως μέλη επίδοξου συνδυασμού παράταξης, ζώντας στον δικό τους μικρόκοσμο, δείχνουν ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει και απασχολεί είναι οι εκλογές της Ένωσης και οι καρέκλες της διοίκησής της, την ώρα που όλος ο κόσμος και η πατρίδα μας καθημερινά μετράνε θύματα και νεκρούς από την πανδημία του ιού covid-19, με κρούσματα επιβεβαιωμένα στον νομό μας και με άλλα εργασιακά, οικογενειακά ή προσωπικά προβλήματα που απορρέουν από την παρούσα κατάσταση.
2. Από την πρώτη στιγμή εμφάνισης και εξάπλωσης του ιού είχε και έχει ως κύριο μέλημά της την ΥΓΕΙΑ των ατόμων που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και όλων των συνανθρώπων μας και αυτό επιβεβαιώνεται από την απόφασή μας στις 10 Μαρτίου 2020 (ήμασταν ως Ένωση οι πρώτοι στο χώρο του ποδοσφαίρου πανελλαδικά) αναστολής όλων των ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων στην περιφέρειά μας.
3. Ως υπεύθυνη διοίκηση της Ένωσης, δεν συμμετέχουμε σε ανούσιες συζητήσεις και δεν συμμεριζόμαστε απόψεις που βασίζονται σε αβάσιμα στοιχεία με φανταστικά σενάρια και υποθέσεις.‘Όπως όλοι οι τομείς της κοινωνίας μας, έτσι και ο αθλητισμός, το ποδόσφαιρο για εμάς αναμένει παρακολουθώντας τις εξελίξεις υπακούοντας στις συστάσεις-οδηγίες και αποφάσεις της Επιστημονικής κοινότητας.Ο κατάλληλος χρόνος λήψης αποφάσεων για τις ερασιτεχνικές διοργανώσεις της φετινής περιόδου θα είναι όταν αρθούν τα περιοριστικά μέτρα και η αναστολή λειτουργίας της Ομοσπονδίας – Ενώσεων-Σωματείων και με γνώμονα τις σχετικές αποφάσεις της Ε.Π.Ο.
Δράμα, 14 Απριλίου 2020
ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΑΤΖΗΣΑΡΟΓΛΟΥ Γ.
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ Δ.
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Μετά από αυτό το Δελτίο Τύπου της ΕΠΣ Δράμας, ο Συνδυασμός Καθαρό Παιχνίδι προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση:
Καμία επιτροπή της ΕΠΣ Δράμας δεν επιτρέπεται να νιώθει ντροπή για κανένα από τους 17 δραμινούς επαγγελματίες του νομού που αντιδρούν στον κατήφορο του δραμινού ποδοσφαίρου, έτσι όπως το έχουν αφήσει στην τύχη του την κακή ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ και ο περίγυρός του.
Είναι ντροπή για οποιοδήποτε εκφράζεται έτσι για 17 ευυπόληπτους και αξιοπρεπείς παράγοντες του νομού μας που πρώτοι μπήκαν μπροστά για να δώσουν ένα τέλος στη μιζέρια και την απαξίωση που έχουν πέσει τα πρωταθλήματά μας, επειδή έτσι βολεύει τον πρόεδρο της ένωσης.
Δυστυχώς, μέσα από τον δικό του ψεύτικο μικρόκοσμο ίσως προσπαθεί να μας πείσει ότι οι άλλοι ενδιαφέρονται για τις καρέκλες και ο ίδιος ζει για να βρει το εμβόλιο κατά του ιού covid-19!
Τα επιχειρήματά του προκαλούν μόνο θυμηδία, γιατί όλοι πλέον γνωρίζουν την πραγματικότητα.
Ο συνδυασμός «Καθαρό παιχνίδι» που τώρα στηρίζεται από αυτούς τους 17 αξιότιμους δραμινούς, πριν από μερικές μέρες με προηγούμενη ανακοίνωσή του κάλεσε τη διοίκηση της ένωσης, την εκτελεστική επιτροπή, να κάνει μια απλή συμβολική κίνηση και να προσφέρει στο νοσοκομείο της Δράμας τα χρήματα που μάζεψε από τα πρόστιμα που επέβαλε στα σωματεία κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, ως μια επιβράβευση για τον αγώνα κατά της πανδημίας που γίνεται από τους ανθρώπους της υγείας.
Απάντηση δεν πήραμε από κανέναν.
Φτάνουν πια τα ψέματα, ο κόσμος της Δράμας δεν έχει επιλεκτική μνήμη. Θυμάται τα πάντα και θα το δείτε σύντομα.
-Για άλλη μια φορά, παχιά και κούφια λόγια προς τα σωματεία. Ζητείται βραβείο γιατί έγινε το αυτονόητο ακολουθώντας τις εντολές που έρχονταν εκείνες τις μέρες από την ΟΥΕΦΑ και την ΕΠΟ και επέβαλαν την αναστολή όλων των πρωταθλημάτων.
Κατά τα άλλα μας θυμίζει μια παλιά ελληνική ταινία «Ήρωες με παντούφλες».
– Μια υπεύθυνη διοίκηση που νιώθει «ντροπή» για τα μέλη της ένωσής της, δυστυχώς βολεύεται μέσα στον μικρόκοσμο του ψέματός της. Αναπαύεται μέσα στην κατάσταση που δημιούργησε η πανδημία και δεν θέλει να δει ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να βγούμε από αυτό το μαρτύριο και στη συνέχεια και από το μαρτύριο στο οποίο μας υποβάλλει αυτή.
– Φυσικά και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Το πόσο γρήγορα, θα φανεί άμεσα. Μέχρι τότε εμείς το μόνο που κάνουμε είναι να καλούμε τους ανθρώπους του δραμινού ποδοσφαίρου να συνδράμουν για να απαλλαγούμε από την διοίκηση του κατήφορου.
Με εκτίμηση
Η ομάδα στήριξης:
Δαμιανός Καγγελίδης, Νίκος Χαρακίδης, Γιώργος Βουγιουκλής, Χαράλαμπος Καρυπίδης, Γιώργος Νταλίδης, Κώστας Καρανικόλας, Πέτρος Παπαδόπουλος, Κώστας Αργυριάδης, Γιάννης Κεσκίνογλου, Αριστείδης Μανδρατζής, Κοσμάς Ευθυμιάδης, Σπύρος Αποστολίδης, Δημήτρης Κότιος, Νίκος Καλονικίδης, Γιώργος Σανοζίδης, Παύλος Μανδρατζής, Γιώτης Θεοδωρίδης, Κώστας Χατζηκυριάκου, Σπύρος Φερσιζίδης, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Δημήτρης Περσίδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ