«Να πιάσουμε κορυφή»

Ο Kώστας Πελικπασίδης ανέλαβε και επίσημα τα ηνία της ομάδας του Αγίου και δήλωσε ότι ήδη ξεκίνησε ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά

0
786

Από την πρώτη στιγμή και μετά τις αρχαιρεσίες στο διοικητικό συμβούλιο ο Κώστας Πελικπασίδης ήταν ο επικρατέστερος για τη θέση του προπονητή. Ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Νταλίδης του έχει μεγάλη εμπιστοσύνη και του έχει δώσει τα κλειδιά για την νέα χρονιά. Θέλει να φέρει το ιστορικό σωματείο σε τροχιά ανόδου και να επιστρέψει εκεί που ανήκει δηλαδή την Α΄ κατηγορία.
«Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας Νταλίδη Γιώργο για την εμπιστοσύνη που δείχνει προς το πρόσωπο μου. Είναι μεγάλη τιμή και ταυτόχρονα πρόκληση η δυνατότητα που μου δίνεται να αναλάβω προπονητής στην ομάδα του Αγίου Αθανασίου. Οι στόχοι σε ένα σύλλογο όπως ο Άγιος δεν θα μπορούσαν να είναι άλλοι παρά μόνο η κατάκτηση της κορυφής. Ήδη με τους συνεργάτες μου έχουμε ξεκινήσει το σχεδιασμό για το στήσιμο της ομάδας για την νέα χρονιά. Μια χρονιά που αναμένεται δύσκολη γιατί καλούμαστε να φέρουμε την ομάδα στην κορυφή. Ο μόνος τρόπος για να επιτευχθούν οι στόχοι μας είναι καθημερινά η σκληρή δουλειά και η επιμονή. Εύχομαι υγεία σε όλη την ομάδα και ανυπομονώ να πιάσουμε δουλειά μέσα στο γήπεδο», είπε ο κ.Πελικπασίδης σε επικοινωνία που είχαμε.

Δηλώσεις προέδρου Νταλίδη Γιώργου
Η φετινή χρονιά για την ομάδα του Αγίου είναι πολύ σημαντική και κρίσιμη. Eπιλέχθηκε ο προπονητής με βάση την όρεξη και τον ενθουσιασμό που έχει για σκληρή δουλειά. Θέλουμε να φτάσουμε στην κορυφή και δίκαια να ανέβουμε κατηγορία. Ο Άγιος πρέπει να αλλάξει κατηγορία. Η ομάδα θα ενισχυθεί σημαντικά ενόψει νέας σεζόν. Είναι μια ιστορική ομάδα που έχει αγωνιστεί κατά καιρούς και σε ανώτερες από τοπικές κατηγορίες. Καλή επιτυχία στον προπονητή μας και καλό καλοκαίρι σε όλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ