Νέα εποχή με Βουγιουκλή οι Αετοί

ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΛΕ

0
1114

Στο 1ο διοικητικό συμβούλιο μετά την εκλογή της νέας διοίκησης, που επωμίστηκε για τα επόμενα δύο χρόνια να «τρέξει» τα θέματα της Προσοτσάνης που έλαβε χώρα στα γραφεία του συλλόγου, έγινε και η κατανομή των αξιωμάτων.
Έτσι στο 5αμελές των τακτικών μελών τρία είναι τα νέα πρόσωπα (Βουγιουκλής-Τσιρτσιμάλης-Τσαπέκος) με τους «παλιούς» (Τόσκας & Χάρταλης) να συνεχίζουν από τα ίδιο πόστο σα να μην πέρασε μια μέρα.
Πιο αναλυτικά:
Πρόεδρος: Βουγιουκλής Γεώργιος
Αντιπρόεδρος: Τσιρτσιμάλης Κωνσταντίνος
Γενικός Γραμματέας: Χάρταλης Στυλιανός
Ταμίας: Τόσκας Ιωάννης
Γενικός Αρχηγός: Τσαπέκος Νικόλαος.
Όσον αφορά στα πέντε αναπληρωματικά μέλη, εκεί συναντάμε λόγω του νέου αθλητικού νόμου τρεις γυναίκες (Κανίδου-Σαμαρά-Τοπάλη), έναν «παλιό» (Ανθίτσας) και μια επιστροφή μετά από δεκαετία σχεδόν (Παπαμιχαήλ).
Συγκεκριμένα:
Μέλος: Ανθίτσας Αλέξανδρος
Μέλος: Κανίδου Μαρία
Μέλος: Παπαμιχαήλ Γεώργιος
Μέλος: Σαμαρά Ζωή
Μέλος: Τοπάλη Σοφία.
Πρώτο μέλημα του νεοσυσταθέντος δ.σ. είναι σίγουρα η επιλογή του προπονητή, με τις συζητήσεις να ξεκινούν άμεσα κι εδώ πάνω η οικογένεια της Προσοτσάνης θέλει να ευχαριστήσει το Γιώργο Λάλα για την καθ’ όλα επιτυχημένη του 2η θητεία στην ομάδα από τις 24-02-2013 έως και τις 18-05-2019 και για όσα πρόσφερε όλο αυτό το διάστημα, κρατώντας πάντα σε υψηλό επίπεδο την αγωνιστική εικόνα των «ροχιμπλάνκος».

Δηλώσεις προέδρου Βουγιουκλή Γιώργου
Μετά τη σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο Γ.Σ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ και την ανάθεση στο πρόσωπο μου της θέσης του Προέδρου, έχω την ανάγκη να ευχαριστήσω πρώτα απ’όλα τους συνεργάτες μου και κατ’επέκταση τον φίλαθλο κόσμο της ομάδος για την εμπιστοσύνη που μου επέδειξαν.Πρωταρχικός μου στόχος και σκοπός είναι η διατήρηση της ενότητας στο ιστορικό σωματείο και από εκεί και πέρα να βάλουμε όλοι μαζί τις βάσεις ώστε η Προσοτσάνη να παραμείνει πρωταγωνίστρια και τα επόμενα χρόνια.

Με τιμή
Γιώργος Βουγιουκλής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ