Νέες οφειλές της ΠΑΕ Δόξα Δράμας 2017 σε Βάντερσον και Μπολάκη

0
306

Μαζεύει «μείον» η ΠΑΕ…


Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, μεταξύ άλλων, έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις παρακάτω αποφάσεις που αφορούν οφειλές της ΠΑΕ Γ.Σ. Δόξα Δράμας 2017 σε πρώην ποδοσφαιριστές της.
«…Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Εμμανουήλ Μπολάκη και επιβάλλει στην ΠΑΕ Γ.Σ. Δόξα Δράμας 2017 την ποινή της αφαίρεσης των 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του συνολικού ποσού των 5.572,44 ευρώ, πλέον του ποσού των 200 ευρώ για δικαστική δαπάνη, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.
Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Βάντερσον Κόστα Βιάνα και επιβάλλει στην ΠΑΕ Γ.Σ. Δόξα Δράμας 2017 την ποινή της αφαίρεσης των 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του συνολικού ποσού των 7.586,41 ευρώ, πλέον του ποσού των 200 ευρώ για δικαστική δαπάνη, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας…»
Για την αποφυγή πανικού, πρέπει να τονισθεί ότι οι οφειλές αυτές και η αφαίρεση των βαθμών αφορά στην πρώην ΠΑΕ και δεν επηρεάζουν τη σημερινή ομάδα που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ