Πρόταση της Δόξας Δράμας στον Μαρκόφσκι

0
447

Τις τελευταίες ώρες έχει διαρρεύσει στα ποδοσφαιρικά στέκια της Δράμας το έντονο ενδιαφέρον της Δόξας για την απόκτηση του πρώην ποδοσφαιριστή της Μάρκο Μαρκόφσκι, τον οποίο υπεραγαπούν οι οπαδοί της.
Εξαιτίας λοιπόν αυτού του γεγονότος και θέλοντας να τονώσει το ηθικό των φιλάθλων της ομάδας, η Δόξα Δράμας δια του προέδρου της Δημήτρη Περσίδη εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Με αφορμή την δημοσιοποίηση του ενδιαφέροντος της ομάδας μας για την προσθήκη του Μάρκο Μαρκόφσκι και της πρότασης που κάναμε στον σέρβο ποδοσφαιριστή, αγαπητό στον κόσμο της ομάδας μας, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι πέρα από την περίπτωση του Μαρκόφσκι υπάρχουν και κάποιοι άλλοι στόχοι αυτού του βεληνεκούς.
Ξεκινήσαμε τον προγραμματισμό χωρίς κάποια σημαντική οικονομική στήριξη και κάναμε τα πρώτα και βασικά βήματα με μοναδικό στόχο να δημιουργήσουμε μια αξιόμαχη και ανταγωνιστική ομάδα.
Κλείσαμε άμεσα τον προπονητή και στη συνέχεια τον γενικό αρχηγό και κάναμε αυτό που όλοι μας θεωρούμε ποδοσφαιρικά αυτονόητο.
Κρατήσαμε ένα βασικό κορμό από την περσινή ομάδα και κάναμε ήδη τις πρώτες προσθήκες.
Στη συνέχεια προχωράμε στις συμπληρωματικές ενισχύσεις από τις οποίες περιμένουμε να πετύχουμε όσο γίνεται πιο μεγάλη βελτίωση του υλικού της ομάδας και τη δημιουργία της νέας Δόξας Δράμας που στόχος της είναι να φέρει τον κόσμο μας πίσω στο γήπεδο.
Ο κόσμος της Δράμας γνωρίζει ποιοι απαρτίζουν το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της ομάδας. Εκ των πραγμάτων είμαστε υποχρεωμένοι να μην κοιτάμε πίσω αλλά μπροστά. Κοιτάμε το σήμερα και το αύριο της ομάδας μας.
Δεν σταματάμε στην περίπτωση Μαρκόφσκι αλλά προσπαθούμε να κάνουμε κινήσεις ουσίας και ποιότητας πάντα με βάση τις δυνατότητες που μας δίνουν τα οικονομικά του συλλόγου μας.
Σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε έχουμε πολλούς αντιπάλους και μόνο ένα σύμμαχο. Τον κόσμο της Δράμας. Η στήριξη του είναι το οξυγόνο στην προσπάθεια μας. Ένα διαρκείας, μια διαφήμιση, οποιαδήποτε οικονομική αλλά και ηθική συνδρομή είναι μια πολύτιμη χείρα βοήθειας που έχει ανάγκη ο σύλλογος για να προχωρήσει.
Θα θέλαμε να έχουμε τη στήριξη ενός χορηγού με τη δέουσα οικονομική επιφάνεια. Όμως αφού δεν τον έχουμε θέλουμε κοντά στην ομάδα τον καθένα που μπορεί να τη βοηθήσει. Κάθε δοξαίο, κάθε δραμινό, κάθε μέλος της μεγάλης οικογένειας των «Μαυραετών» μπορεί να προσπαθήσει μαζί μας ή κοντά μας να δυναμώσουμε την ομάδα που ομορφαίνει τις Κυριακές μας.
Για το Γ.Σ. Δόξα Δράμας
Ο Πρόεδρος
Δημήτρης Περσίδης»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ