Εντυπωσιακή εμφάνιση των αθλητών του Κολυμβητικού Ομίλου Δράμας στα πανελλήνια πρωταθλήματα κατηγοριών

0
247

– 9 Μετάλλια (3 Χρυσά, 3 Αργυρά και 3 Χάλκινα)
– 13η ομάδα Πανελληνίως στη βαθμολογία Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α’ & Β’
– 6η ομάδα Πανελληνίως στη βαθμολογία των αγοριών (Παίδων, Παμπαίδων Α’ & Β’)
– 1η επαρχιακή ομάδα στη βαθμολογία των αγοριών (Παίδων, Παμπαίδων Α’ & Β’)
– 2η επαρχιακή ομάδα σε αγόρια και κορίτσια (Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α’ & Β’)
– 1η ομάδα στην Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης


Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών (Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α’ & Β’) που διεξήχθη στο Ο.Α.Κ.Α. από τις 13 έως τις 16 Ιουλίου 2022 με τη συμμετοχή 1.640 αθλητών και αθλητριών.

Η εμφάνιση της αγωνιστικής ομάδας ήταν εντυπωσιακή!
Ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας κατέκτησε συνολικά 9 μετάλλια: 3 Χρυσά, 3 Αργυρά και 3 Χάλκινα.
13η θέση πανελληνίως στη Γενική Βαθμολογία (Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α’ & Β’), ανάμεσα σε 118 συλλόγους που βαθμολογήθηκαν, συγκεντρώνοντας 377,5 βαθμούς.
2η επαρχιακή ομάδα.
1η δύναμη στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για πρώτη φορά.

Ειδικότερα στα αγόρια:
-6η θέση πανελληνίως στη βαθμολογία των αγοριών (Παίδων- Παμπαίδων Α’ & Β’) ανάμεσα σε 101 συλλόγους που βαθμολογήθηκαν, συγκεντρώνοντας 353,5 βαθμούς.
-1η επαρχιακή ομάδα.
-1η δύναμη στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Στην ανακοίνωση του ο ΚΟΔ ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Όλες αυτές οι επιτυχίες και διακρίσεις έρχονται να επισφραγίσουν ως αποτέλεσμα, τη σκληρή και συστηματική δουλειά όλων των παιδιών, υπό την καθοδήγηση του Τεχνικού Συμβούλου της ομάδας μας κ. Χρυσάφη Βαγγελακάκη και των προπονητών μας κυρίων Σπύρου Σανοζίδη και Κωστή Καναράκη, τους οποίους συγχαίρουμε θερμά για τη δουλειά τους όλη τη σεζόν.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους γονείς των παιδιών για τη στήριξη που τους παρέχουν, καθώς και για τη συνεργασία τους όλη τη χρονιά.
Όμως, επειδή οι πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά, τα εύσημα και τα συγχαρητήριά μας πηγαίνουν πρωτίστως σε αυτά τα υπέροχα, τα καταπληκτικά μας παιδιά, που 2 χρόνια τώρα δουλεύουν και προπονούνται χωρίς κολυμβητήριο στην πόλη μας, κάτω από αντίξοες συνθήκες, κυνηγώντας τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους, κάνοντας αυτό που αγαπούν για χρόνια. Μόνο αυτά τα παιδιά μπορούν να καταλάβουν τι πέρασαν και τι συνεχίζουν να περνούν χωρίς το κολυμβητήριό μας.
Και είναι εντυπωσιακό, διότι κάθε μέρα, κάθε στιγμή, αυτά τα παιδιά μάς εκπλήσσουν ευχάριστα. Για τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν, για τη συμπεριφορά τους εντός και εκτός πισίνας, για τον χαρακτήρα τους και για το άριστο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα. Και επειδή ΟΜΑΔΑ σημαίνει το όλον, το σύνολο, θέλουμε να συγχαρούμε για την προσπάθεια που κατέβαλλαν όλη τη χρονιά και τα παιδιά μας που δεν κατάφεραν να βρίσκονται στη 2η φάση των αγώνων, λέγοντάς τους μία φράση: «Η επιτυχία δεν είναι οριστική, η αποτυχία δεν είναι το τέλος. Αυτό που μετράει είναι το κουράγιο να συνεχίζεις».

Στην αποστολή των Πανελληνίων Αγώνων συμμετείχαν οι εξής αθλητές και αθλήτριες: Τοπχαναλής Μιχαήλ, Αλαγκιοζίδου Ραφαηλία, Κούτρα Μαρία, Δαουράκης Γεώργιος, Ετόγλου Χαράλαμπος, Μπανιώτης Γεώργιος, Νίκογλου Νικόλαος, Τάσκος Δημήτριος, Χριστοφορίδης Μιχαήλ, Κωνσταντινίδου Ξένια, Μυλωνάς Βασίλειος, Περσίδου Μαρία-Ευαγγελία, Τερνεκτσής Αθανάσιος, Τικοζίδου Χρύσα, Τοκμακίδης Αναστάσιος, Χατζηπαναγιώτου Ευάγγελος, Βασδέκης Δημήτριος, Κολόζος Μάριος, Κωνσταντινίδης Θεόφιλος, Τσάννης Στυλιανός, ενώ οι αθλήτριες Θεολογούδη Αναστασία και Μίχτατζη Χριστίνα αγωνίστηκαν φέτος με την Α.Α Αστέρια η πρώτη και την Αργυρούπολη η δεύτερη.”

Πολλές ήταν οι επιτυχίες και οι διακρίσεις για τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο και συγκεκριμένα:

Κατηγορία Εφήβων
Ο Τοπχαναλής Μιχαήλ κατέκτησε την 1η θέση στα 50 μ. πεταλούδα, την 3η θέση στα 100 μ. πεταλούδα και την 8η θέση στα 100 μ. ελεύθερο.

Κατηγορία Παίδων
Ο Μπανιώτης Γεώργιος κατέκτησε την 1η θέση στα 100 μ. πεταλούδα και την 8η θέση στα 200 μ. πεταλούδα.
Η σκυταλοδρομία 4×100 ελεύθερο κατέκτησε την 2η θέση, αποτελούμενη από τους Δαουράκη Γεώργιο, Μπανιώτη Γεώργιο, Νίκογλου Νικόλαο και Χριστοφορίδη Μιχαήλ.
Η σκυταλοδρομία 4×200 ελεύθερο κατέκτησε την 5η θέση, αποτελούμενη από τους Δαουράκη Γεώργιο, Ετόγλου Χαράλαμπο, Νίκογλου Νικόλαο και Μπανιώτη Γεώργιο.
Η σκυταλοδρομία 4×100 Μ.Ο κατέλαβε την 8η θέση, αποτελούμενη από τους Τάσκο Δημήτριο, Δαουράκη Γεώργιο, Μπανιώτη Γεώργιο και Νίκογλου Νικόλαο.

Κατηγορία Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α’
Ο Τερνεκτσής Αθανάσιος κατέκτησε την 1η θέση στα 200 μ. πρόσθιο και τη 2η θέση στα 200 και 400 μ Μ.Α.
Ο Χατζηπαναγιώτου Ευάγγελος κατέκτησε την 7η θέση στα 400 μ. Μ.Α.
Η Περσίδου Μαρία-Ευαγγελία κατέκτησε την 8η θέση στα 50 μ. πεταλούδα.

Κατηγορία Παμπαίδων Β’
Η σκυταλοδρομία 4×100 ελεύθερο κατέκτησε την 3η θέση, αποτελούμενη από τους Βασδέκη Δημήτριο, Κωνσταντινίδη Θεόφιλο, Τσάννη Στυλιανό και Κολόζο Μάριο.
Η σκυταλοδρομία 4×100 Μ.Ο κατέλαβε την 5η θέση, αποτελούμενη από τους Τσάννη Στυλιανό, Βασδέκη Δημήτριο, Κολόζο Μάριο και Κωνσταντινίδη Θεόφιλο.
Ο Κολόζος Μάριος κατέκτησε την 6η θέση στα 50 μ. ελεύθερο και την 7η θέση στα 50 μ. πεταλούδα.
Ο Βασδέκης Δημήτριος κατέκτησε την 7η θέση στα 200 μ. πρόσθιο.
Η σκυταλοδρομία 4×200 ελεύθερο κατέλαβε την 7η θέση, αποτελούμενη από τους Κωνσταντινίδη Θεόφιλο, Τσάννη Στυλιανό, Βασδέκη Δημήτριο και Κολόζο Μάριο.

Κλείνοντας την ανακοίνωσή του ο ΚΟΔ επεσήμανε:
«Μία αγωνιστική χρονιά κλείνει άκρως επιτυχημένα για τον Κολυμβητικό Όμιλο Δράμας, τον μοναδικό ενεργό και ζωντανό σύλλογο κολύμβησης στην πόλη μας. Μια χρονιά που είναι επιτυχημένη εξαιτίας της μεγάλης προσπάθειας των παιδιών, των προπονητών και των γονέων.
Μία χρονιά που είναι επιτυχημένη επειδή κάποιοι άνθρωποι πίστεψαν στη φιλοσοφία και στο όραμά μας για αυτόν τον σύλλογο και στάθηκαν δίπλα μας στα δύσκολα.
Δεν γίνεται, λοιπόν, να μην ευχαριστήσουμε ξανά την εταιρεία Raycap και την οικογένεια του κ. Κωνσταντίνου Αποστολίδη για τη διαρκή στήριξη που μας παρέχει όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και τον έτερο χορηγό μας τον κ. Γιάννη Μπουγούδη και την εταιρεία Toys-Shop για την πολύτιμη βοήθειά του.
Θερμές ευχαριστίες στον Δήμο Δράμας και όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου για την οικονομική στήριξη που μας παρείχαν για την κάλυψη των δυσβάσταχτων εξόδων μετακίνησης στην Καβάλα για τις προπονήσεις των παιδιών, καθώς και στο Κ.Τ.Ε.Λ. Δράμας για την ασφαλή μετακίνηση των αθλητών στις προπονήσεις και στους αγώνες.
Ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν ήδη έχει ξεκινήσει. Μία σεζόν που θα είναι και αυτή δύσκολη, έως ότου μπούμε στο νέο ανακατασκευασμένο κολυμβητήριό μας.
Ευχόμαστε στα παιδιά, στις οικογένειές τους και στους προπονητές μας καλές διακοπές, καλή ξεκούραση ανανεώνοντας το ραντεβού μας για τη νέα κολυμβητική σεζόν με νέες προκλήσεις και στόχους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ