Νέος εξοπλισμός στα Κέντρα Υγείας της Περιφέρειας ΑΜΘ

0
4752

Ψηφιακοί ορθοπαντογράφοι και μηχανήματα μέτρησης οστικής πυκνότητας στα Κέντρα Υγείας Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Κομοτηνής και Αλεξανδρούπολης

Την έγκρισή της έδωσε η 4η ΔΥΠΕ για την προμήθεια και εγκατάσταση πέντε ψηφιακών ορθοπαντογράφων στα Κέντρα Υγείας Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Κομοτηνής και Αλεξανδρούπολης και τριών μηχανημάτων μέτρησης οστικής πυκνότητας σε Κέντρα Υγείας Καβάλας, Ξάνθης και Αλεξανδρούπολης.
Η απόφαση αφορά στην κατακύρωση του πρακτικού αξιολόγησης δικαιολογητικών του ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού. Ο διαγωνισμός έγινε με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας-τιμής, με χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και από εθνικούς πόρους μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.
Πρόκειται για την κατακύρωση του τμήματος του διαγωνισμού για την προμήθεια και εγκατάσταση τριών μηχανημάτων μέτρησης οστικής πυκνότητας στα Κέντρα Υγείας Καβάλας, Ξάνθης και Αλεξανδρούπολης στην εταιρεία Ν. Παπαποστόλου Α.Ε. με συνολική τιμή προσφοράς τα 119.040€.
Επίσης, η απόφαση αφορά την κατακύρωση του τμήματος του διαγωνισμού για την προμήθεια και εγκατάσταση πέντε ψηφιακών ορθοπαντογράφων στα Κέντρα Υγείας Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Κομοτηνής και Αλεξανδρούπολης στην εταιρεία Εμμανουήλ Αποστολίδης και ΣΙΑ Ο.Ε. με συνολική τιμή προσφοράς 195.300€.
Σημειώνεται ότι ο ψηφιακός ορθοπαντογράφος με τον οποίο εξοπλίζονται τα Κέντρα Υγείας της περιοχής μας είναι ένα σύστημα που αφορά τη διενέργεια οδοντιατρικών απεικονίσεων, όπως ψηφιακή πανοραμική ακτινογραφία, τρισδιάστατη απεικόνιση άνω και κάτω γνάθου και λήψη κροταφογναθικών αρθρώσεων με υψηλή διαγνωστική ακρίβεια και με χαμηλή δόση ακτινοβολίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!