Ο Αδάμ Παπαδόπουλος και ο Έκτορας Πολύδωρος και τη νέα χρονιά στον Bianco Monte Δράμα

0
1064

Παρόντες οι βασικοί συντελεστές της πετυχημένης πορείας

Ο Αδάμ Παπαδόπουλος και ο Έκτορας Πολύδωρος ήταν από τους βασικότερους συντελεστές της περσινής καταπληκτικής πορείας της ομάδας, με την κατάληψη της 4ης θέσης στη Handball Premier και την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο Αδάμ Παπαδόπουλος είναι παλιός γνώριμος, αφού ανδρώθηκε αθλητικά στις ακαδημίες του συλλόγου, ενώ ο Έκτορας Πολύδωρος λειτούργησε σαν να είναι χρόνια στην ομάδα. Και οι δύο τους με υψηλό επαγγελματικό προφίλ εκτιμήθηκαν από όλους και ο σύλλογος έκανε αυτά που έπρεπε για να παραμείνουν στην ομάδα, η οποία για μία ακόμα χρονιά θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

Ο Έκτορας Πολύδωρος δήλωσε για την παραμονή του στη Δράμα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος της Δράμας για ακόμα μία χρονιά. Το καλό κλίμα, η άψογη συνεργασία με συμπαίκτες, προπονητές και διοίκηση και η σκληρή δουλειά που γίνεται μέσα στο γήπεδο έκαναν την απόφασή μου πολύ εύκολη. Στόχος μας είναι να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά στη Handball Premier και να κάνουμε μία αξιόλογη πορεία στην Ευρώπη. Εύχομαι πρώτα από όλα υγεία και ελπίζω να έχουμε από την επόμενη χρονιά και την παρουσία των φιλάθλων μας, οι οποίοι μας έχουν λείψει πολύ όλο αυτό το διάστημα».

Ο Αδάμ Παπαδόπουλος δήλωσε για την παραμονή του στη Δράμα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω για άλλη μία χρονιά στη Δράμα και θα μπορέσω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την όλη προσπάθεια που γίνεται εδώ και πολλά χρόνια στο πρωτάθλημα και ελπίζω του χρόνου και στην Ευρώπη. Η ομάδα έχει πολλές φιλοδοξίες και κοιτάει ψηλά, όπως πάντα άλλωστε. Υπάρχει πολύ καλή χημεία με συμπαίκτες, προπονητές και διοίκηση και θέλω πολύ του χρόνου να παρουσιαστούμε πολύ δυνατότεροι».

Η ομάδα εύχεται στους δύο αθλητές, που είναι καταπληκτικοί χαρακτήρες, να είναι γεροί και την επόμενη χρονιά να πραγματοποιήσουν τα αθλητικά τους όνειρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here