Ο Κώστας Βασιλακάκης ο νέος προπονητής της Δόξας Δράμας

0
2638

Μετά την απόλυση του Θανάση Κολιτσιδάκη από την τεχνική ηγεσία των Μαυραετών, λόγω των συνεχόμενων ανεπιτυχών αποτελεσμάτων, τη μη επίτευξη των στόχων και με αποκορύφωμα το βαρύ 0-3 από τον ΟΦ Ιεράπετρας, η ΠΑΕ Δόξα Δράμας στράφηκε αμέσως στην αναζήτηση νέου προπονητή που θα προσπαθήσει να σώσει την κατάσταση και να διατηρήσει την ομάδα στην Super League 2. Ο εκλεκτός που προσέλαβε η ΠΑΕ Δόξα Δράμας για αυτή τη δουλειά είναι ο Κώστας Βασιλακάκης. Ο νυν προπονητής των Μαυραετών, Κώστας Βασιλακάκης, είναι ένα γνώριμο πρόσωπο στις τάξεις της Δόξα Δράμας και αποτελεί κομμάτι της ιστορίας της, καθώς και παλαιότερα ως ποδοσφαιριστής αλλά και ως προπονητής, προσέφερε πολλά και βοήθησε όσες φορές χρειάστηκε την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας για τον νέο προπονητή της:
«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Βασιλακάκη.
Ο Κώστας Βασιλακάκης αποτελεί κομμάτι της ιστορίας της αγαπημένης μας ομάδας και για πολλοστή φορά αποδέχεται σε μια δύσκολη περίοδο να αναλάβει τις τύχες της Δόξας στην οποία προσέφερε πάρα πολλά και ως ποδοσφαιριστής αλλά και ως προπονητής όποτε η ομάδα τον χρειάστηκε.
Είμαστε βέβαιοι πως με την εμπειρία του και τις γνώσεις του θα δώσει τα απαραίτητα εφόδια και το κίνητρο στους ΑΞΙΟΥΣ ποδοσφαιριστές μας να πετύχουν τον στόχο της παραμονής.
Κώστα καλωσόρισες για ακόμη μια φορά στο σπίτι σου!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ