Ο Νίκος και η Μαρία έφυγαν αλλά χαρίζουν ακόμα ελπίδα

Εκδήλωση για εθελοντές δότες μυελού των οστών στη Δράμα, προς τιμή δύο μικρών παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, αλλά δεν το έβαλαν ποτέ κάτω

0
272

Tο Σάββατο 27 Απριλίου, η ΑΜΚΕ «ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ ένας ήρωας για πολλούς…», θα βρεθεί στην Δράμα, σε εκδήλωση ενημέρωσης και δειγματοληψίας για όσους επιθυμούν να γίνουν εθελοντές δότες Μυελού των Οστών, στον χώρο εμπρός από τον Ιερό Ναό του Αγ. Νικολάου από τις 10:30 έως 15:00.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δράμας σε συνεργασία με τον Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», το Δίκτυο Φορέων Υγείας της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού και τους Εθελοντές Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η δράση αυτή γίνεται για δεύτερη χρονιά με πρωτοβουλία μιας μητέρας από τη Δράμα, της Γεωργίας Τριανταφυλλίδου, που έχασε την κόρη της, την μικρή Μαρία, όχι όμως και τη διάθεσή της να προσφέρει για να σωθούν άλλα παιδιά.
Μιλώντας στα ΧΡΟΝΙΚΑ της Δράμας για την πρωτοβουλία αυτή, η Παναγιώτα Φιλαρέτου, πρόεδρος της ΑΜΚΕ «ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ ένας ήρωας για πολλούς…» και μητέρα του Νίκου, που έχασε τη ζωή του από μορφή παιδικού καρκίνου, είπε ότι η πρωτοβουλία είναι μια εκδήλωση ενημέρωσης και δειγματοληψίας. «Είμαστε επίσημοι συνεργάτες του συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» και θα ενημερώσουμε για το πόσο θεάρεστο έργο είναι να εγγραφεί κάποιος ως εθελοντής δότης μυελού των οστών, με μια πάρα πολύ απλή διαδικασία. Και αν είναι τυχερός και βρεθεί συμβατός, πόσο μεγάλη προσφορά ζωής θα μπορεί να κάνει, εφόσον συμφωνήσει να γίνει δότης μυελού των οστών.

Αναλυτικά στη έντυπη έκδοση των «Χ» που κυκλοφορεί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!