Ο προπονητής Ντίνος Τεγξίζογλου αναφέρεται στην συνεργασία των ακαδημιών Α.Ε. Αμπελοκήπων Δράμας – Α.Ο. ΦΟΙΒΟΣ ΑΙΟΛΟΣ

0
943

Στις 16 έως 22 Ιουνίου θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Αιόλου (Βάρη και Γλυφάδα) ποδοσφαιρικό Camp, το οποίο εστιάζεται στην εξέλιξη των τερματοφυλάκων.

Ντίνος Τεγξίζογλου:
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την συνεργασία μεταξύ των ακαδημιών του Δικτύου μας ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΔΡΑΜΑΣ – ΑΟ ΦΟΙΒΟΣ ΑΙΟΛΟΣ, με σκοπό την διεξαγωγή ποδοσφαιρικού camp από τις 16 έως και τις 22 Ιουνίου.
Το camp αυτό εστιάζει στην εξέλιξη των τερματοφυλάκων μέσω εξατομικευμένων προπονήσεων από τον διακεκριμένο στο χώρο και στην ακαδημία των Αμπελοκήπων Κο Ιατρού Ανέστη με την πολύτιμη βοήθεια του τεχνικού υπευθύνου της ακαδημίας κ. Τεγξιζογλου Βαλεντίνου.
Θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Αιόλου σε Βάρη και Γλυφάδα.
Είναι μια ιδέα η οποία προέκυψε από την αγάπη και των δυο προπονητών για το συγκεκριμένο αντικείμενο γνωρίζοντας παράλληλα και την έλλειψη που υπάρχει στην διδασκαλία της τεχνικής και τακτικής των τερματοφυλάκων.
Θεωρούμε ότι βασικός παράγοντας σε αυτή τη συνεργασία είναι και το Δίκτυο διότι μέσω αυτού χτίστηκε μεταξύ των ακαδημιών μας μια σχέση εμπιστοσύνης και εκτίμησης».

Υπεύθυνος επικοινωνίας ΑΕΚ Λεωνίδας Χατζημιχάλης:
«Με κάνει πραγματικά χαρούμενο να βλέπω να συνεργάζεστε μεταξύ σας και να βρίσκετε νέες ιδέες που φέρνουν πιο κοντά το δίκτυο μας!
Αυτή η ενέργεια δείχνει για άλλη μια φορά πως όσο μακριά και να βρίσκεστε μεταξύ σας πάντα υπάρχουν τρόποι να συνεργαστείτε και αυτό είναι άλλο ένα πράγμα που κάνει ξεχωριστό το δίκτυο μας!
Μπράβο σας!!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ