Ο προπονητής Ντίνος Τεγξίζογλου σε σεμινάριο προπονητών

0
1091
Ο Ντίνος Τεγξίζογλου με τον Δ/ντή εκπαίδευσης Ηλία Κυριακίδη

Την προηγούμενη εβδομάδα, στις 15 και 16 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε διήμερο σεμινάριο στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΑΕΚ στα Σπάτα. Στο σεμινάριο αυτό πήρε μέρος και ο προπονητής Ντίνος Τεγξίζογλου, υπεύθυνος της ακαδημίας Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ, ο οποίος κλείνει φέτος δύο χρόνια που αποτελεί μέλος της οικογένειας ΠΑΕ ΑΕΚ. Η διεύθυνση του Δικτύου με επικεφαλής τον κο Ηλία Κυριακίδη, υποδέχτηκε τους προπονητές και μοιράστηκε μαζί τους πολύτιμες γνώσεις.

Για το σεμινάριο αυτό μάς μίλησε ο προπονητής Ντίνος Τεγξίζογλου:
«Με μεγάλη χαρά και εξαιρετικό ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε το διήμερο σεμινάριο. Η διεύθυνση του Δικτύου με επικεφαλής τον κο Ηλία Κυριακίδη μοιράστηκε μαζί μας πολύτιμες γνώσεις, που αφορούν τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε με τους αθλητές, μέσα αλλά και έξω από το γήπεδο. Κάθε φορά κάτι καινούργιο, κάθε φορά κάτι ακόμα πιο ενδιαφέρον. Μέσω της γνώσης γινόμαστε ακόμα καλύτεροι, εξελισσόμαστε εμείς και παράλληλα όλα τα παιδιά τα οποία είναι κοντά μας. Το επιμορφωτικό πλάνο του Δικτύου αποτελεί πλέον βασικό κομμάτι της συνεχούς εκπαίδευσής μας και σημείο αναφοράς στο οποίο ανατρέχουμε ως ακαδημία. Οι εντυπώσεις μόνο θετικές θα μπορούσαν να είναι. Η δουλειά που γίνεται με τον επικεφαλής κο Ηλία Κυριακίδη είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη. Με στόχο την εκπαίδευση και την εξέλιξη κάθε μέλους των ακαδημιών που απαρτίζουν αυτή την οικογένεια, μας εφοδιάζουν όλους με τα καλύτερα στοιχεία που θα μπορούσε να έχει κάθε προπονητής και διοικητικό στέλεχος.
Οι γνώσεις αυτές μεταλαμπαδεύονται στα παιδιά μας, μεταφέρονται οι βασικές αξίες του ποδοσφαίρου, όπως είναι η αλληλοϋποστήριξη, η επιμονή, ο σεβασμός και η υπομονή, αξίες που είναι τόσο χρήσιμες στην ζωή όλων μας, εντός και εκτός ποδοσφαίρου. Στη συνάντηση αυτή συναντήθηκα με τον Δραμινό ποδοσφαιριστή Σάββα Γιαματζίδη, ο οποίος αγωνίζεται με την Κ17 της ΠΑΕ ΑΕΚ, ένα παιδί που στα 16 του χρόνια έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ.
Ο σύλλογός μας έχει την πρόθεση και ανυπομονεί να πραγματοποιήσει ένα διήμερο τουρνουά με τη συμμετοχή ομάδων του Δικτύου, κάτι που φέρνει πιο κοντά παιδιά από διαφορετικές πόλεις και νομούς, προάγει το αίσθημα του ευ αγωνίζεσθαι. Ο μόνος προβληματισμός είναι η κατάσταση του γηπέδου Κραχτίδη, και αν θα μπορέσει να φιλοξενήσει αρκετά παιχνίδια.

Ο Ντίνος Τεγξίζογλου με τον Δραμινό ποδοσφαιριστή Κ17 της ΑΕΚ, Σάββα Γιαματζίδη

Τελειώνοντας, θα ήθελα να αναφέρω εκτός από τον κο Ηλία Κυριακίδη, παραβρέθηκαν ο Λεωνίδας Χατζημιχάλης, διοικητικός υπεύθυνος, ο Γιάννης Παπαδημητρίου, εκτελεστικός διευθυντής, ο Παναγιώτης Κονέ, τεχνικός διευθυντής, η νομική σύμβουλος κα Ζωγραφένια Καλλιμάνη.
Από πλευράς τεχνικού team παρευρέθηκαν ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών Ηλίας Καλοπήτας, ο προπονητής της ΑΕΚ Β΄ Σωκράτης Οφριδόπουλος, ο προπονητής της Κ12 Στέλιος Ορφανίδης και ο προπονητής της Κ17 Γενναίος Καραχάλιος».

 

 


Θόδωρος Μπουδακίδης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ