Ο Σπύρος Φιλίππου αποχαιρετά τη Δόξα Δράμας

0
1199

Ο Σπύρος Φιλίππου αποχαιρέτησε τη Δόξα Δράμας, της οποίας υπήρξε προπονητής μέχρι σήμερα. Ο Σπύρος Φιλίππου ανέλαβε τον περασμένο Οκτώβρη την ομάδα, σε μια δύσκολη στιγμή της, και φτάσανε μαζί μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Σπύρος Φιλίππου με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε γνωστή την αποχώρησή του.

Αναλυτικά η ανάρτηση αναφέρει:
«Με την λήξη της συνεργασίας μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Περσίδη για την συνεργασία μας μετά τα Χριστούγεννα και να ανακοινώσω την αποχώρηση μου από την τεχνική καθοδήγηση του συλλόγου, αφού υπάρχει διαφορετική φιλοσοφία σε σημαντικά θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα με την διοίκηση της ομάδας.
Η ΔΟΞΑ ανήκει στην κατηγορία των ομάδων με τεράστιο ειδικό βάρος και ανεξάρτητα από την κατηγορία που βρίσκεται θα πρέπει να λειτουργεί με βάση τα επαγγελματικά πρότυπα σε όλα τα επίπεδα, ώστε να έχει ως βασικό στόχο την επιστροφή της εκεί που ανήκει.
Νιώθω ευλογημένος που στην πιο “επικίνδυνη” χρονιά της ομάδας ήμουν εκεί από την αρχή μέχρι το τέλος και πορεύτηκα με τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές για να πετύχουμε τον στόχο που πολλοί δεν πίστευαν. Εύχομαι να ξανά συνεργαστώ μαζί τους κάτω από κατάλληλες ποδοσφαιρικές συνθήκες. Εύχομαι από καρδιάς ένα καλύτερο μέλλον για την ΔΟΞΑ. Εις το επανιδείν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ