Οι 7 στόχοι του Πετράκη για την αναγέννηση της Δόξας Δράμας

0
2130

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας το βράδυ της Τρίτης σε κεντρικό ξενοδοχείο της Δράμας. Στο πρώτο ουσιαστικά επίσημο ραντεβού του διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ Απόστολου Πετράκη μπροστά στους επίσημους φορείς της πόλης αναλύθηκε διεξοδικά το πλάνο τριετίας βάση του οποίου η ομάδα της Δόξας Δράμας θα είναι διοικητικά ισχυρή και οικονομικά ανεξάρτητη. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο κ.Πετράκης χειροκροτήθηκε από το σύνολο των καλεσμένων που βρέθηκαν στην αίθουσα, καθώς το πλάνο του για την ομάδα σκόρπισε κλίμα ενθουσιασμού.
Την εκδήλωση τίμησαν όλοι επίσημοι φορείς της πόλης. Από την πλευρά της εκκλησίας παραβρέθηκε και τίμησε ο πατήρ Γεράσιμος. Από την Βουλή των Ελλήνων τίμησε την εκδήλωση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεόφιλος Ξανθόπουλος, ενώ επιστολή απέστειλε ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Κωνσταντίνος Μπλούχος ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παραβρεθεί.
Ακόμη την ομάδα τίμησαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος, ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, ο Δήμαρχος Παρανεστίου Αναστάσιος Καγιάολου, ο Εν.Περιφερειακός Σύμβουλος Πολιτισμού κ. Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Χρήστος Παπαθεοδώρου, ο Αντιπρόεδρος του Γ.Σ κ. Γιάννης Δάντζερας, ο εκπρόσωπος της ΕΠΣ Δράμας κ. Χρήστος Λιθηρόπουλος, ο Διοικητής της Τροχαίας Δράμας κ. Σκάρλιος Μηνάς, ενώ επιστολή απέστειλε η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Αναστασία Τόλιου η οποία είχε υποχρεώσεις στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου. Εκ μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματος παρόντες ήταν ο τεχνικός διευθυντής της Δόξας Γιάννης Ξανθόπουλος και ο προπονητής μας Γιάννης Κολιτσιδάκης.

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας
Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της Π.Α.Ε Δόξα Δράμας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-21 της Super League 2 ξεκίνησε. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας εξασφαλίζουν είσοδο σε όλους τους εντός έδρας αγώνες (αγώνων κανονικής περιόδου και play-off) καθώς και των εντός έδρας αγώνων κυπέλλου.
Οι τιμές είναι οι παρακάτω:
Θύρα Α-Γ 120 ευρώ, Θύρα Β 200 ευρώ, Θύρα Δ 50 ευρώ, Γυναικείο 70 ευρώ, GOLD 300 ευρώ.
Απαραίτητα για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας είναι η ταυτότητα και ο αριθμός ΑΜΚΑ. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και οι κάρτες για ανέργους και άτομα με ειδικές ανάγκες.
Πληροφορίες επικοινωνίας: Γούναρη 3 Δράμα 66131, Τηλέφωνο 2521037656 – E mail -info@doxa-dramas.gr

Οι 7 στόχοι του Πετράκη για την αναγέννηση της Δόξας Δράμας
Κατά την παρουσίαση της ομάδας ο Απόστολος Πετράκης ανέλυσε διεξοδικά το πλάνο της ομάδας και παρουσίασε τους εφτά στόχους που θα σηματοδοτήσουν την αναγέννηση της Δόξας Δράμας.

1ος στόχος: Η ανακατασκευή του γηπέδου
«Πρωταρχικός μας στόχος είναι η ανακατασκευή του γηπέδου της Δόξας Δράμας ώστε να γίνει ένα σύγχρονο γήπεδο παλαιών προδιαγραφών για να είναι ικανό να φιλοξενήσει παιχνίδια μεγαλύτερης κατηγορίας αλλά να είναι και φιλικό προς τον θεατή. Από την πρώτη μέρα ξεκινήσαμε επαφές με τους αρμόδιους φορείς οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα για την ανεύρεση του πλάνου της χρηματοδότησης ώστε η Δόξα Δράμας να αποκτήσει το γήπεδο που της αξίζει ανάλογα με την ιστορία, του κόσμου της και την δυναμική της. Αυτό το έργο θα παραμείνει για χρόνια στο λαό της Δόξας. Δεν ζητάμε από την Πολιτεία κάτι το οποίο δικαιούμαστε αλλά απαιτούμε αυτό που μας αξίζουν και σ’ αυτά δεν κάνουμε εκπτώσεις».

2ος στόχος: Η οικονομική εξυγίανση
«Ο δεύτερος μας στόχος είναι η οικονομική εξυγίανση της ομάδας σ’ όλους τους τομείς, του δημοσίου, των ιδιωτών και των ποδοσφαιριστών. Ανάλογα με τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν στην ΠΑΕ, είμαστε σε επαφή με τους επιχειρηματίες της πόλης, τους παίκτες, το προσωπικό και έχουμε επωμιστεί οφειλές που δεν είναι πολύ μεγάλες προς το δημόσιο. Θέλουμε σαν Δόξα Δράμας να αποκτήσουμε την εμπιστοσύνη του επιχειρηματικού κόσμου αλλά και της κοινωνίας της Δράμας. Η οικονομική εξυγίανση θα βοηθήσει την ομάδα να ανταποκριθεί στους στόχους της».

3ος στόχος: Στήριξη στον Ερασιτέχνη
«Ο τρίτος μας στόχος αφορά στο γεγονός ότι η μαμά είναι ο Ερασιτέχνης και το παιδί είναι η ΠΑΕ. Από την πρώτη στιγμή με την άφιξη μου στη Δράμα, βρίσκομαι σε συνεχή επαφή και επικοινωνία με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη. Έχει δημιουργηθεί μεταξύ μας μια συνεργασία με πολύ θετικές περγαμηνές. Θεωρούμε ότι είμαστε στο ίδιο καράβι και δεν γίνεται ο καθένας μας να τραβήξει διαφορετική πορεία. Θα πορευτούμε ενωμένοι για όλο το οικοδόμημα που ονομάζεται Δόξα Δράμας. Σκοπός μας είναι να αναβαθμίσουμε τις ακαδημίες με στόχο η πρώτη ομάδα να στελεχωθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα με γηγενείς ποδοσφαιριστές και ταυτόχρονα να γίνει ένα δίκτυο ανεύρεσης νέων ταλαντούχων παιδιών. Έχουμε έρθει σε επικοινωνία να δημιουργηθεί ένα τμήμα σκάουτινγκ με έναν άνθρωπο που εμπιστεύομαι και γνωρίζω ο οποίος είναι Δραμινός. Μάλιστα ήταν συμπαίκτης μου όταν έπαιζα και εγώ ποδόσφαιρο».

4ος στόχος: Η ανεξαρτησία της Δόξας Δράμας
«Ο τέταρτος στόχος είναι βασικός και αφορά στην αξιοπρέπεια της ομάδας, τη δική μου και όλων μας με την ανεξαρτησία της Δόξας Δράμας. Ανεξαρτησία από οποιονδήποτε παράγοντα του ποδοσφαίρου. Έχουμε ομάδα με παθιασμένους φιλάθλους και μεγάλη ιστορία. Θέλουμε να αποφασίζει μόνη της για την πορεία της στο γήπεδο. Είμαστε ομάδα που δύναμή της είναι η συνεργασία και θέλουμε μόνο αυτές που θα γίνονται επί ίσοις όροις και που θα έχουν αποκλειστικό στόχο τη βελτίωση της ομάδας μας».

5ος στόχος: Οι φίλαθλοι της Δόξας Δράμας
«Ο πέμπτος στόχος είναι οι φίλαθλοι της Δόξα Δράμας. Η δυναμική μιας ομάδας δεν στηρίζεται μόνο στη σωστή οργάνωση της και στις επιτυχίες της στα γήπεδα. Αυτά δεν μπορούν να υπάρξουν χωρίς την αγάπη των φιλάθλων τους. Η Δόξα έχει την ευλογία αυτή να παίζει στο γήπεδο με 12 παίκτες εφόσον και αν το επιτρέψουν τα μέτρα του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Η Θύρα 4 όπου εκεί είναι η φωλιά των «μαυραετών», των οργανωμένων φιλάθλων της πάντα ήταν εκεί και στις καλές αλλά και στις δύσκολες στιγμές. Αξίζει να κάνουμε μνεία στην προσφορά τους. Δίπλα στην ομάδα δεκαετίες ολόκληρες όπου και αυτοί πλέον είναι κομμάτι της ιστορίας της. Σας χρειαζόμαστε όλους. Σ’ αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς».

6ος στόχος: Η άνοδος στη Super League 1
«Ο έκτος στόχος είναι η άνοδος της ομάδας στη Super League 1 και το αγωνιστικό πλάνο στην σεζόν 2020-21. Δυστυχώς ή ευτυχώς ήρθαμε τελευταία στιγμή και ο χρόνος είναι ασφυκτικός. Ο δικός μας στόχος είναι αν φτιάξουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα με σκοπό να είμαστε στην πρώτη εξάδα. Θα ήταν ουτοπία αν πω ότι από την πρώτη χρονιά η ομάδα θα πάει για να ανέβει κατηγορία ή να πρωταγωνιστήσει. Καταρχήν δεν θα μπορούσε να ανέβει χωρίς γήπεδο. Έχω δηλώσει πως αυτή η ομάδα αν πάρει την άνοδο θα παίξει μόνο στη Δράμα. Σε κανένα άλλο γήπεδο, ή θα παίξει στο γήπεδό της ή δε θα παίξει καθόλου. Τα λάθη του παρελθόντος δεν θέλω να τα επαναλάβω.
Ο στόχος είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα που από την πρώτη σεζόν θα βγάζει υγεία και θα πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στη Δράμα, ξεκίνησα με τους συνεργάτες μου το στήσιμο μιας ομάδας που με σκοπό του πλάνου τριετίας να έρθει η άνοδος στη Super League 1.
Πιστεύω πως οι ομάδες χτίζονται σταδιακά και πρέπει να έχεις υπομονή και επιμονή για να πετύχεις τους στόχους σου. Να είστε σίγουροι ότι διαθέτουμε όλα αυτά που χρειάζεται για να το πετύχουμε».

7ος στόχος: Η δημιουργία του Members Club
«Ο έβδομος και τελευταίος στόχος είναι ένα προσωπικό μου στοίχημα και ο στόχος αυτός είναι η δημιουργία του Members Club. Η δημιουργία του Members Club είναι πρωτοποριακό εγχείρημα και με την υλοποίηση του η Δόξα Δράμας θα γυρίσει σελίδα, θα αλλάξει σελίδα και θα βαδίσει στα πρότυπα μεγάλων ομάδων του εξωτερικού. Η υλοποίηση του συγκεκριμένου κλαμπ θα γίνεται με τα εξής βήματα. Θα ξεκινήσουν να εγγράφονται μέλη όπου πληρώνοντας ένα μικρό αντίτιμο για την ετήσια συνδρομή, θα απολαμβάνουν τα προνόμια και τις παροχές του Members Club. Η ετήσια συνδρομή θα ανέρχεται στο ποσό των 50 ευρώ. Βρισκόμαστε ήδη στη διαδικασία της δημιουργίας της εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα με τίτλο Doxa Dramas Members Club. Καθημερινά από εκεί θα ενημερώνονται τα μέλη, το δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων αλλά και τις προσφορές που ισχύουν για τα μέλη. Είμαστε ήδη σε συνεργασία με τραπεζικό προσωπικό ίδρυμα για να δημιουργήσουμε την ίδια pre paid card με τον τίτλο Doxa Dramas Members Club όπου με την εγγραφή μέλους και το φόρο εγγραφής θα συμπληρώνει ο κάθε ενδιαφερόμενος και θα προμηθεύεται την pre paid card με το όνομά του και τον αριθμό μέλους και μέσω αυτής θα παίρνει την προσφορά ανάλογα με το ποσοστό έκπτωσης που δίνει η συγκεκριμένη εισήγηση. Εμείς σαν ΠΑΕ αρχικά, προσφέρουμε 20% στα εισιτήρια διαρκείας και σ’ όλα τα προϊόντα της μπουτίκ.
Από σήμερα ξεκινάει η διάδοση των εισιτηρίων διαρκείας. Έχουμε ενημέρωση καθώς ήμουν προχτές στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη και συναντήθηκα και με άλλους αρμόδιους φορείς. Θα επιτραπεί ένα 20-30% παρουσίας κόσμου στο γήπεδο. Αν αλλάξει οποιαδήποτε στιγμή απόφαση και απαγορευτεί η είσοδος του κόσμου στο γήπεδο, οι κάτοχοι που θα έχουν προμηθευτεί τα διαρκείας κατά τη φετινή σεζόν θα έχουν τις τρεις επιλογές. Να επιστραφούν τα χρήματα τους πίσω, ή να έχουν μια μεγάλη έκπτωση για του χρόνου στα διαρκείας ή να το προσφέρουν σαν οικονομική βοήθεια στην ομάδα. Έχουμε την ανάγκη της στήριξης του κόσμου στη φετινή προσπάθεια. Έχουμε οικονομικές εκκρεμότητες αλλά θεωρούμε ότι θα τα καταφέρουμε. Γι’ αυτό από την Τετάρτη θα είναι διαθέσιμα τα εισιτήρια στα γραφεία της ομάδας μας. Έχουμε ανάγκη από τον κόσμο μας.
Σκοπός είναι η στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας. Για τον λόγο αυτό προτεραιότητα για συνεργασίες έχουν οι επιχειρήσεις της Δράμας. Αν δεν υπάρξουν τέτοιες κάτι που απευχόμαστε, τότε θα απευθυνθούμε σε εκείνες εκτός Δράμας. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι όλοι πρέπει να βγαίνουν κερδισμένοι από αυτές τις συνεργασίες. Αναφερόμαστε στον σύλλογο, στους επιχειρηματίες και την τοπική κοινωνία. Η ομάδα θα βγαίνει κερδισμένη από τις συνδρομές στις διαφημίσεις. Οι επιχειρήσεις με τις διαφημίσεις και τις προσφορές των Members Club θα δουν τον τζίρο τους να αυξάνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα καθώς θα έχουν άμεση πρόσβαση μέσω της εφαρμογής. Όποτε και αν το χρειαστούν για να ενημερώνουν άμεσα τα μέλη για τις προσφορές στα καταστήματά τους. Σίγουρα τα μέλη του Members Club θα είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι καθώς με τη σωστή χρήση της κάρτας θα εξοικονομήσουν αρκετά λεφτά. Ένα άλλο πρωτοποριακό κομμάτι, είναι ότι σε πέντε χρόνια από σήμερα το Members Club θα ψηφίζει για το Δ.Σ. της ΠΑΕ όπως γίνεται στα μεγάλα κλαμπ του εξωτερικού (Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου). Η διαδικασία θα γίνει σταδιακά από του χρόνου το καλοκαίρι, όμως μετά από ψηφοφορία ήδη ένα μέλος θα πάρει θέση στο Δ.Σ. της ΠΑΕ. Σε τρία χρόνια από σήμερα θα τεθούν δύο μέλη στο Δ.Σ. της ΠΑΕ μετά από ψηφοφορία. Σε πέντε χρόνια από σήμερα εξ ολοκλήρου για πρόεδρο και Δ.Σ. θα γίνει με ψηφοφορία από το Members Club.
Είμαστε πεπεισμένοι ότι σε πέντε χρόνια από σήμερα με τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα και αυτές που έχουμε προγραμματίσει η ομάδα θα είναι αυτοχρηματοδοτούμενη, με ανακατασκευασμένο γήπεδο και θα έχει μπει σε ένα λαμπρό μέλλον. Θέλω να παραδώσουμε τη Δόξα στον λαό της και αυτό να επιλέξει αν εμείς ή κάποιος άλλος είναι ικανότερος να αναλάβει τις τύχες της Δόξας στα χέρια του. Δεν ήρθαμε για να φύγουμε αλλά ούτε σκοπεύουμε να γίνουμε ισόβιοι παράγοντες χωρίς να δίνουμε λογαριασμό σε κανέναν. Η θητεία του κάθε μέλους θα γίνεται με ψηφοδέλτιο συνδυασμούς από τους ψήφους που έχετε. Δικαίωμα ψήφου θα έχουν τα μέλη που είναι ενεργά και τα πέντε χρόνια ώστε να αποφευχθούν οι ψήφοι της τελευταίας στιγμής. Έτσι θα διασφαλίζεται το γεγονός ότι τις αποφάσεις θα παίρνουν μόνο τα άτομα που ενδιαφέρονται καθημερινά για τη Δόξα Δράμας. Θα είναι άμεσος εκπρόσωπος της ομάδας στην κοινωνία με φιλανθρωπικές δράσεις. Θα ήθελα να αναφερθώ σε επιχειρήσεις της Δράμας που το αντικείμενο τους δεν απασχολεί το Members Club. Γνωρίζουμε ότι αυτές στηρίζουν έμπρακτα την ομάδα και τους χρωστάει η Δόξα πολλά πράγματα και την επιβίωση τους. Τους υποσχόμαστε πως η βοήθειά τους αυτή θα αποδώσει τα μέγιστα. Δεν θέλουμε όμως να μας βοηθήσουν για τη σωτηρία της ομάδας αλλά θέλουμε να συμμετέχουν και αυτοί μαζί με εμάς και εσάς ώστε όλοι μαζί να επαναφέρουμε τη Δόξα Δράμας εκεί που ανήκει να είναι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ