«Οι ελάχιστοι συνάδελφοι που δεν εμβολιάστηκαν είχαν νοσήσει σχετικά πρόσφατα και είχαν ιδιαίτερα υψηλό τίτλο αντισωμάτων, γι’ αυτό και ανέβαλαν τον εμβολιασμό τους για αργότερα»

0
6744

Ανακοίνωση των Νοσοκομειακών Γιατρών Δράμας μετά την ολοκλήρωση της Γενικής Συνέλευσης

«Μετά τη σημερινή συνέλευση του συλλόγου μας, των Νοσοκομειακών Γιατρών Δράμας, αποφασίσαμε ομόφωνα τα εξής:
1. Στηρίζουμε τον εμβολιασμό των υγειονομικών της χώρας και τον θεωρούμε υποχρέωση μας. Είναι υποχρέωση απέναντι στον εαυτό μας, τις οικογένειες μας, τους ασθενείς μας και βέβαια το κοινωνικό σύνολο. Άλλωστε το αποδείξαμε στην πράξη. 85% των γιατρών του νοσοκομείου μας εμβολιάστηκε και με τις δύο δόσεις και είμαστε πλέον έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε με τα δικά μας αντισώματα τον κορονοΐο. Οι ελάχιστοι συνάδελφοι που δεν εμβολιάστηκαν είχαν νοσήσει σχετικά πρόσφατα και είχαν ιδιαίτερα υψηλό τίτλο αντισωμάτων, γι’ αυτό και ανέβαλαν τον εμβολιασμό τους για αργότερα.
2. Συμπαραστεκόμαστε και δηλώνουμε αλληλέγγυοι σε όλους τους συναδέλφους υγειονομικούς ανά την Ελλάδα, που διώκονται από την κυβέρνηση.
Δυστυχώς η κυβέρνηση κλιμακώνει τις διώξεις εναντίον υγειονομικών, εντείνει την καταστολή και τον αυταρχισμό.
– Εισαγγελική δίωξη ενάντια της προέδρου της ΕΝΙΘ
– Πειθαρχικές διώξεις εναντίον συνδικαλιστών σε Έδεσσα και Γιαννιτσά
– Εκδικητική μετακίνηση και μεθοδευμένη απόλυση του προέδρου του σωματείου Άγιος Σάββας
– Πειθαρχική δίωξη της διευθύντριας της παθολογικής του ΓΝΡεθύμνου
– Μήνυση του διοικητή του ΓΝΠύργου έναντι δύο παθολόγων του νοσοκομείου
– Κλήση σε απολογία του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ
– Κλήση σε απολογία της προέδρου της ΟΕΝΓΕ
Δηλώνουμε απερίφραστα την συμπαράσταση μας και ξεκαθαρίζουμε ότι ο αγώνας που δίνουμε οι νοσοκομειακοί γιατροί, όλοι οι υγειονομικοί της χώρας, είναι αγώνας για την προστασία της υγείας και της ζωής του λαού μας, καθώς και αγώνας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας μας.
3. Καταδικάζουμε οποιαδήποτε μορφή βίας, ψυχολογική, λεκτική, σωματική, ασκείται στους εργασιακούς χώρους και δηλώνουμε ότι είμαστε απέναντι σε όποιον βάλει άδικα και απροκάλυπτα, ξεπερνώντας τα εσκαμμένα, εναντίον οποιουδήποτε εργαζομένου.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ