Οι μαθητές/-τριες που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό στη μνήμη του Βασίλη Ξανθόπουλου

1
6076

Τη μεγαλύτερη βαθμολογία, ανάμεσα στους μαθητές και των τριών τάξεων Λυκείου, που συμμετείχαν στον φετινό διαγωνισμό που έγινε την Κυριακή, στις εγκαταστάσεις του 1ου Γενικού Λυκείου Δράμας, στη μνήμη του Βασίλη Ξανθόπουλου, συγκέντρωσε ο μαθητής Πρόδρομος Φωτιάδης από την Β’ Τάξη των Λυκειακών Τάξεων Νικηφόρου.
Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 31 μαθητές της Α’ Λυκείου, 18 μαθητές της Β’ Λυκείου και 21 μαθητές της Γ’ Λυκείου.
Στους μαθητές της Α’ Λυκείου, πρώτος σε βαθμολογία ήταν ο Φίλιππος Άρμεν από το 2ο ΓΕΛ, δεύτερος ο Αλέξανδρος Λεκάκης από το 4ο ΓΕΛ και τρίτος ο Χρήστος Βασιλείου από το 3ο ΓΕΛ. Διακριθέντες στην Α’ Λυκείου ήταν οι μαθητές: Ερμιόνη Χαραλάμπους από το 2ο ΓΕΛ, Λεόντιος Καζάκης από το Μουσικό Σχολείο, Μυρσίνη Θραμπουλίδου από το Μουσικό Σχολείο, Αναστάσιος Σταικόγλου από το 1ο ΓΕΛ, Δημήτριος Πανταζής από το 2ο ΓΕΛ και Ελπίδα Τσακιρίδου από το 4ο ΓΕΛ.
Στους μαθητές της Β’ Λυκείου, πρώτος σε βαθμολογία ήταν ο Πρόδρομος Φωτιάδης από τις Λυκειακές Τάξεις Νικηφόρου, δεύτερη η Αναστασία Δομνίδου από το 4ο ΓΕΛ και τρίτη η Μαρία Δημαρίδου από το 1ο ΓΕΛ.
Στους μαθητές της Γ’ Λυκείου, πρώτος σε βαθμολογία ήταν ο Βασίλειος Αναδρανάκης από το 2ο ΓΕΛ, δεύτερη η Μαρία Καραγιάννη από το 4ο ΓΕΛ και τρίτη η Χριστίνα Λιόρδου από το 2ο ΓΕΛ. Διακριθέντες στους μαθητές της Γ’ Λυκείου ήταν: ο Δημήτριος Μεσσής από το 2ο ΓΕΛ και η Ελένη Κυρίμογλου από το 2ο ΓΕΛ.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!