Οι υποψήφιοι των κομμάτων στο Νομό Δράμας

Ποιοί διεκδικούν την ψήφο μας στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου

0
3649

Η εκλογική διαδικασία της 7ης Ιουλίου, πλησιάζει και τα περισσότερα πολιτικά κόμματα έχουν ήδη κάνει γνωστούς τους υποψηφίους βουλευτές τους στην ΠΕ Δράμας. Τα ΧΡΟΝΙΚΑ παρουσιάζουν το πάζλ των υποψηφίων που θα διεκδικήσουν την ψήφο των συμπολιτών μας στις βουλευτικές εκλογές που επίκεινται.
Οι δραμινοί υποψήφιοι βουλευτές που έχουν μέχρι στιγμής ανακοινωθεί από τα πολιτικά κόμματα και θα συγκροτήσουν τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου είναι οι εξής:

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Δράμα είναι οι:

Βλαχοπούλου Αλεξάνδρα
Η Βλαχοπούλου Αλεξάνδρα, σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταξύ άλλων έχει έντονη δραστηριοποίηση με τα φιλοζωικά σωματεία.

 

 

 

Καραγιαννίδης Χρήστος
Ο Καραγιαννίδης Χρήστος, είναι ο εκλεγμένος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απο το 2012.

 

 

 

 

Ξανθόπουλος Θεόφιλος
Ο Ξανθόπουλος Θεόφιλος, Δικηγόρος του Πρωτοδικείου Δράμας, και από το έτος 1990 Δικηγόρος Παρ’ Εφέταις και μεταξύ άλλων πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της Δράμας.

 

Παγκαλίδου Δήμητρα
Η Παγκαλίδου Δήμητρα αγρότισσα, η οποία μεταξύ άλλων έχει σπουδάσει στον όμιλο «Δημητρέλη» ως Διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων.

 

 

Παρασχίδης Κυριαζής (Τζούλης)
Ο Παρασχίδης Κυριαζής (Τζούλης) δάσκαλος, με μεταπτυχιακό στις Επιστήμες Αγωγής (Διδακτική Θετικών Επιστημών–ΠΤΔΕ ΑΠΘ) και με σημαντικό συγγραφικό έργο, βιβλία και άρθρα, το οποίο σχετίζεται κυρίως με τη Διδακτική των Μαθηματικών

 

 

Οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ
Yποψήφιοι της ΝΔ στο τοπικό ψηφοδέλτιο του κόμματος είναι οι εξής:

Δημήτρης Κυριαζίδης
Ο Δημήτρης Κυριαζίδης είναι ο εκλεγμένος βουλευτής της ΝΔ, αστυνομικός εν αποστρατεία με έντονη δραστηριοποίηση στον συνδικαλιστικό χώρο των σωμάτων ασφαλείας.

 

Παναγιώτης Μάγγαλος
Ο Παναγιώτης Μάγγαλος ιατρός, μαιευτήρας – γυναικολόγος και επί σειρά ετών στέλεχος του επιστημονικού δυναμικού της ΝΔ

 

 

Μπλούχος Κωνσταντίνος
Ο Μπλούχος Κωνσταντίνος ιατρός, χειρούργος και ανάμεσα σε άλλα πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Δράμας

 

 

 

Τουφεκτσή Θεοδώρα
Η Τουφεκτσή Θεοδώρα (Ντόρα) δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας και μεταπτυχιακή φοιτήτρια Τραπεζικής στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

 

 

Τσιαμούρα Παναγιώτα                                                                                                      Η Τσιαμούρα Παναγιώτα εκπαιδευτικός – επαγγελματίας με δραστηριοποίηση μεταξύ άλλων στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης και Εκπαίδευσης Ενηλίκων και τα κέντρα Ξένων Γλωσσών

 

 

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ στη Δράμα
Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ στη Δράμα για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του κόμματος θα είναι οι:

Χαρά Κεφαλίδου
Η Χαρά Κεφαλίδου εκλεγμένη βουλευτής του ΚΙΝΑΛ. ηλεκτρολόγος μηχανικός, απόφοιτη της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, με μεταπτυχιακές σπουδές στο London School of Economics και στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

 

Αναστάσιος Νικολαΐδης
Ο Αναστάσιος Νικολαΐδης, Τεχνολόγος Πολιτικός Μηχανικός, μέλος Δ.Σ. Συνδέσμου Μαρμάρων Μακεδονίας & Θράκης

 

Ιωάννης Ξανθόπουλος
Ο Ιωάννης Ξανθόπουλος, Πολιτικός Μηχανικός και μεταξύ άλλων πρώην Αντιεριφερειάρχης Δράμας και πρώην Έπαρχος Κάτω Νευροκοπίου

 

Ιωάννης Παπουτσής
Ο Ιωάννης Παπουτσής, Εκπαιδευτικός, πρόεδρος του Κέντρου Πολιτιστικής Ανάπτυξης Αν. Μακεδονίας και μεταξύ άλλων αναπληρωτής Γραμματέας της ΝΕ του ΚΙΝΑΛ στη Δράμα.

 

Χρυσάνθη Χαρίσκου

Η Χαρίσκου Χρυσάνθη είναι πτυχιούχος πολιτισμικής τεχνολογίας και επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Επίσης καλλιτέχνης και εικαστικός.

 

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στην ΠΕ Δράμας είναι:

Ευαγγελία Καψιμάνη                                                                        Η Ευαγγελία Καψιμάνη, άνεργη και απόφοιτη του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

 

 

 

Γιάννης Κοτσαμπάσης
Ο Γιάννης Κοτσαμπάσης, υποψήφιος διδάκτορας του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ

 

 

Μαρία Μάλλη
Η Μαρία Μάλλη εκπαιδευτικός και εκλεγμένη στο ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών της ΠΕ Δράμας.

 

 

 

Γιώργος Μήτρου                                                                                 Ο Γιώργος Μήτρου Τεχνολόγος Γεωπόνος, και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση.

 

 

 

Σταύρος Μπατζέλας                                                                                                           Ο Σταύρος Μπατζέλας πρώην υποψήφιος Δήμαρχος Δοξάτου με την Λαϊκή Συσπείρωση συνταξιούχος και πρώην συνδικαλιστής.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!