Όλα τα νέα από τις 18 + 1 ομάδες της Α΄ ΕΠΣ

0
4956

Αμπελόκηποι
Ο Γιάννης Ιωαννίδης θα συνεχίσει στον πάγκο της Α.Ε.Α με όλους τους συνεργάτες και με τεχνικό διευθυντή τον Ανέστη Ζαμανόπουλο.
Ο προπονητής της Α.Ε.Α έχει ξεκινήσει επαφές με διάφορους ποδοσφαιριστές και οι μεταγραφές που θα γίνουν θα είναι μεταγραφές ουσίας, καθώς το υπάρχον ρόστερ είναι αρκετά ανταγωνιστικό και θα παραμείνει στην ομάδα το 80-85% του έμψυχου δυναμικού.
Η ομάδα έχει ξεκινήσει όπως είπαμε επαφές με διάφορους ποδοσφαιριστές όπως για παράδειγμα ο Νίκος Τρελόπουλος που στο παρελθόν έχει φορέσει και την φανέλα της Δόξας Δράμας και πέρσι ήταν στην Α.Ε. Κυργίων.

Βώλακας
Στον Βώλακα έγινε η ανανέωση με τον τεχνικό της ομάδας Λευτέρη Ροδίτη και θα κάθεται και την νέα χρονιά στην άκρη του πάγκου στην ομάδα. Θα γίνουν 5-6 προσθήκες οι οποίες θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα και πλέον ο στόχος της ομάδας είναι το πρωτάθλημα στην Α’ ΕΠΣ Δράμας την νέα χρονιά, μετά την αλλαγή της απόφασης των Αμπελοκήπων.

Κύργια
Ο Λάζαρος Μουρατίδης ακόμα δεν έχει ανανεώσει με την ομάδα καθώς ακόμα δεν έχει συσταθεί Δ.Σ. κάτι που ενδέχεται να γίνει σύντομα. Ο κ. Καγκελίδης (ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ομάδας) έχει πρόθεση να βοηθήσει και την νέα χρονιά αλλά ψάχνει συμάχους ώστε η ομάδα να συνεχίσει σε αυτό το καλό επίπεδο που είναι τα τελευταία χρόνια.

Προσοτσάνη
Τελικά τα βρήκαν ο κ. Βουγιουκλής με τον Φώτη Χατζηκυριάκου και την νέα χρονιά ο έμπειρος κόουτς θα βρίσκεται στον πάγκο της Προσοτσάνης. Ταυτόχρονα όμως όπως σας είπαμε στόχος της Προσοτσάνης είναι η ανανέωση και μετά την φυγή του κ. Μάρτζου από τα τμήματα υποδομής της ομάδας ο κ. Χατζηκυριάκου θα έχει το μεγάλο τμήμα στις ακαδημίας της ομάδας προετοιμάζοντας παίκτες για την ανδρική ομάδα.

Πετρούσα
Οι εκλογές στην ομάδα έγιναν και νέος τεχνικός διευθυντής είναι ο Γιάννης Μουρβετίδης, με τον κ. Κυριακίδη να συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας. Στα μεταγραφικά στην ομάδα επέστρεψε ο Λάζαρος Ξενίδης ενώ αποχώρησαν οι: Δημητριάδης, Μητρούσης, Ιακωβίδης, Παπακωνσταντίνου.

Καλαμπάκι
Υπάρχει σταθερότητα στην ομάδα και υπάρχουν επαφές με ποδοσφαιριστές αλλά ακόμα δεν είναι κάτι επίσημο. Επίσης σε καλό δρόμο βρίσκεται η ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Μιχάλη Τσοκακτσίδη η οποία πρόκειται να ανακοινωθεί το ερχόμενο διάστημα. Με την ομάδα ανανέωσαν οι: Καρατζόγλου, Τάφα, Δημητρίου, Ισάκου, Καράνταης, Μαυροβασίλης Γκόγκερι.

Νευροκόπι
Στο Νευροκόπι υπάρχει σταθερότητα μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Στράτο Κονταξή, με το μοντέλο να παραμένει το ίδιο δηλαδή τόπο στα νιάτα και αξιοποίηση των ποδοσφαιριστών του λεκανοπεδίου.

Κ. Βρύση
Στην Κ. Βρύση είχαμε το Σάββατο εκλογές και νέος πρόεδρος είναι ο Μίλτος Αβράμης και τις επόμενες μέρες θα τρέξει το θέμα του προπονητή με το Δημήτρη Βασιλειάδη να είναι θετικός να συνεχίσει στην ομάδα.

Νέα Αμισός
Με την ομάδα όπως είχαμε γράψει ανανέωσε ο Γιώργος Πολυχρονίδης και ξεκίνησε ο προγραμματισμός της νέας χρόνια. Με την ομάδα ανανέωσαν οι: Μουχτάρης, Λαμπρινουδάκης ενώ από την ομάδα αποχώρησαν κάποιοι ποδοσφαιριστές.

Χωριστή
Νέα μεταγραφή του Ορφέα είναι ο Δημοσθένης Καραγιαννίδης και το ερχόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και άλλες μεταγραφές αφού η ομάδα φέτος έβαλε ψηλά τον πήχη.

Δοξάτο
Στο Δοξάτο ακόμα δεν έχει συσταθεί Δ.Σ. κάτι που ενδέχεται να γίνει το ερχόμενο διάστημα καθώς το Σάββατο πραγματοποιήθηκε Γ.Σ. η οποία έγινε σε καλό κλίμα.

Καλλίφυτος
Στην Καλλίφυτο ακόμα ψάχνουν άτομα τα οποία θέλουν να ασχοληθούν με την ομάδα και να βοηθήσουν στο υπάρχον Δ.Σ. και το επόμενο διάστημα θα γίνουν έπαφες ώστε να είναι ο Εθνικός Αστέρας δυνατός και την ερχόμενη περίοδο.

Φωτολίβος
Μετά την ανανέωση ποδοσφαιριστών που θα αποτελεί τον κορμό του Άρη, με αρκετά ψαλίδια όμως, η ομάδα ξεκίνησε τις επαφές με ποδοσφαιριστές που θα δώσουν ποιότητα στην ομάδα και θα την κάνουν να βρει την χαμένη της ταυτότητα.

Αρκαδικός
Νέος προπονητής της ομάδα όπως σας είχαμε ενημερώσει πρώτοι είναι ο Σάββας Σαββίδης με τον Στέφανο Φεστερίδη να παίρνει ένα πιο οργανωτικό πόστο στην ανδρική ομάδα και τις ακαδημίες. Στα μεταγραφικά ο Κεραυνός ετοιμάζεται να πάρει παίκτες οι οποίοι είναι ηχηρά ονόματα και θα ανακοινωθούν μέσα στο Ιούλιο, με μόνο σίγουρα να είναι ότι ο Αρκαδικός πηγαίνει για κάτι καλύτερο τη φετινή χρονιά.

Αγ. Αθανάσιος
Στον Αγ. Αθανάσιο ο Κώστας Πελικπασίδης ανανέωσε με την διοίκηση της ομάδας για τη νέα χρονιά στην Α’ κατηγορία μετά το αήττητο πρωτάθλημα του Μέγα στην Β’ ΕΠΣ. Από εκεί και πέρα η διοίκηση και ο προπονητής της ομάδας θέλουν να παραμείνει στην ομάδα όλο το υπάρχον ρόστερ και ταυτόχρονα με 5-6 προσθήκες ουσίας που θα γίνουν η ομάδα να κάνει μια καλή πορεία στην επιστροφή της στο Α’ τοπικό.

Ξηροπόταμος
Στον Ξηροπόταμο νέος τεχνικός είναι ο κ. Σαμαράς με βοηθό του τον Παύλο Παυλίδη. Από εκεί και πέρα γίνονται κινήσεις για την απόκτηση ποδοσφαιριστών σε θέσεις που υπάρχει πρόβλημα, με την ομάδα μέχρι στιγμής να έχει προχωρήσει στην απόκτηση του Ζιάκα και του Μιχαηλίδης.

Κουδούνια
Νέος προπονητής της ομάδα είναι ο κ. Αθανάσιος Μάρτζιος ο οποίος είναι ένας έμπειρος προπονητής με όρεξη για δουλειά. Από εκεί και πέρα με την ομάδα έχει ανανεώσει το 65% περίπου του υπάρχοντος ρόστερ και γίνεται προσπάθεια αυτός ο αριθμός να αυξηθεί. Ταυτόχρονα γίνονται επαφές με διάφορους ποδοσφαιριστές αλλά ακόμα δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο. Διοικητικά θα μπουν νέα μέλη στο Δ.Σ. της ομάδας ώστε να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας στην επιστροφή της στην Α’ ΕΠΣ, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι στόχος της ομάδας είναι η σωτηρία αλλά πάνω απ’ όλα κοιτάζουν να το διασκεδάσουν όπως την χρονιά που πέρασε και δεν υπάρχει άγχος.

Καστρινός
Στον Καστρινό δεν υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις και η ομάδα θα συνεχίσει όπως έχει. Περιμένουν να δουν τι θα γίνει με την Δόξα Δράμας ώστε να γίνει ο τελικός σχεδιασμός. Η συνταγή είναι ίδια, δηλαδή θα στηριχθούν τα νεαρά παιδιά και από εκεί και πέρα θα γίνουν κάποιες κινήσεις πάλι με νεαρούς παίκτες οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν, ενώ προπονητής θα είναι ο Στάθης Μελικίδης.

Ακρίτας Ν. Κρώμνης
Τσουνάμι ανανεώσεων έχουμε στον Ακρίτα με τον προπονητή της ομάδας να παραμένει στην ομάδα και όλη οι ποδοσφαιριστές της ομάδας από την τρέχουσα περίοδο θα φορούν και την νέα χρονιά τα κίτρινα. Στα μεταγραφικά έχουν 3-4 κινήσεις με ποδοσφαιριστές με ποιότητα ώστε να βοηθήσουν την ομάδα στην παραμονή για την νέα χρονιά, με τις τελικές ανακοινώσεις να γίνονται άμεσα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ