Ξανά στο γήπεδο σήμερα η Δόξα Δράμας για «αντάμωση» εν μέσω αβεβαιότητας

0
2500

Περίπου τρεις μήνες μετά την τελευταία συγκέντρωση, στα μέσα Μαρτίου, παίκτες και τεχνικό τιμ της Δόξας Δράμας «αντάμωσαν» ξανά στο γήπεδο, όπως είχε προγραμματιστεί.
Πάτησαν χορτάρι, για σχεδόν μια ώρα, χωρίς να γίνει προπόνηση.
Βεβαίως, ουσιαστικός προγραμματισμός δεν μπορεί να γίνει ακόμα, με ένα πέπλο αβεβαιότητας να συνεχίζει να «σκεπάζει» συνολικά τη Super League 2.
Οι «Μαυραετοί», όπως και οι υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας, περιμένουν τις οριστικές αποφάσεις της διοργανώτριας αρχής, μέσα στην επόμενη εβδομάδα, για το αν γίνουν τελικά αγώνες, πότε και πόσοι, για να προσαρμόσουν το δικό τους σχεδιασμό.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ηλίας Χατζηελευθερίου και ο προπονητής Κώστας Βασιλακάκης, είχαν σύντομη ομιλία προς τους συγκεντρωμένους παίκτες του ρόστερ.

Ο Κώστας Βασιλακάκης σχολίασε στην ιστοσελίδα των «Μαυραετών»: «Παραμένουμε με δεμένα χέρια, στην αναμονή. Δεν ξεκαθάρισε κάτι επίσημα, αν παίξουμε αγώνες και πότε και πόσους. Προσωπικά, ήμουν σε επαφή με τους παίκτες, τους μίλησε τώρα και ο πρόεδρος, αναφέροντας ότι ακόμα δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Μοιραία περιμένουμε. Σίγουρα μας λείπουν οι προπονήσεις. Φυσιολογικά, πρέπει να ολοκληρωθεί η σεζόν, για να γίνει επικύρωση βαθμολογίας. Άλλες ομάδες θέλουν, άλλες όχι. Ανάλογα με το συμφέρον του καθενός. Πρέπει να ξέρουμε έγκαιρα. Τις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθούν τα τεστ κορωνοϊού, για όσους δεν είχαν περάσει. Μακάρι να δοθεί λίγο παραπάνω προσοχή σε αυτή την κατηγορία»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ