Αποζημίωση των πληγέντων δημοτών του Δήμου Δράμας για τις ζημιές που προκάλεσαν τα πλημμυρικά φαινόμενα της Τετάρτης 17 Ιουνίου

0
1930

Υποβολή αιτήσεων δηλώσεων ζημιάς μέχρι τη Δευτέρα 6 Ιουλίου για αποζημίωση.

Ο Δήμος Δράμας μετά από τις καταστροφικές ώρες των έντονων καιρικών φαινομένων προέβη σε ενέργειες προκειμένου να οριοθετηθεί η Δημοτική Κοινότητα Δράμας ως πληγείσα από τα πλημμυρικά φαινόμενα και να μπορέσουν να αποζημιωθούν τόσο οι ιδιοκτήτες κατοικιών όσο και οι επαγγελματίες για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν.
Για την αποζημίωση των πολιτών, ο Δήμος Δράμας καλεί τους δημότες των οποίων η πρώτη κατοικία υπέστη ζημιές (τόσο οι οικοσκευές όσο και το ίδιο το κτίριο) να υποβάλλουν αίτηση δήλωσης ζημιάς στο γραφείο 130 του Διοικητηρίου (πληροφορίες 2521351130 κα Μαρία Τριανταφυλλίδου) μέχρι τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020.
Αντίστοιχα στο ίδιο διάστημα καλούνται να υποβάλλουν αίτηση οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, βιοτεχνιών, κλπ οι οποίοι υπέστησαν ζημιές στις κτιριακές εγκαταστάσεις, το μηχανικό εξοπλισμό, τις πρώτες ύλες, τα εμπορεύματα και τα φορτηγά αυτοκίνητα δημόσιας και ιδιωτικής χρήσης. Η αίτηση δήλωσης ζημιάς των επαγγελματιών θα υποβάλλεται στο γραφείο 203 του Δημαρχείου (πληροφορίες 2521350626 κα Ιορδάνα Σαμαρά, μέχρι τη Δευτέρα 6 Ιουλίου.
Οι αιτήσεις θα εξεταστούν από τριμελείς επιτροπές καταγραφής ζημιών του Δήμου και της Περιφέρειας αντίστοιχα, τα πρακτικά των οποίων θα αποσταλούν στις αρμόδιες υπηρεσίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!