Όλο το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Αμπελόκηποι – Πετρούσα και Καλαμπάκι – Βώλακας ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

0
2199

Το Σάββατο το απόγευμα στις 17.30 θα διεξαχθεί η 2η αγωνιστική στην Α’ της ΕΠΣ Δράμα, εκεί που για μια ακόμα αγωνιστική έχουμε πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια.
Το παιχνίδι που ξεχωρίζει φυσικά από το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής είναι αυτό που θα γίνει στο γήπεδο Κραχτίδη ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Δόξα Πετρούσας με τις δύο ομάδες την πρώτη αγωνιστική να βάζουν από τρία τέρματα και να έχουν καλή αγωνιστική κατάσταση και να παίζουν όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο.
Ένα άλλο παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι αυτό που θα γίνει στο Καλαμπάκι με την ομάδα του Μιχάλη Τσοκακτσίδη να θέλει τους 3 βαθμούς της νίκης για να ξεκινήσει στην έδρα τους με θετικό πρόσημο.
Στο Αρκαδικό ο τοπικός Κεραυνός θα αντιμετωπίσει την πολύ δυνατή Προσοτσάνη με την ομάδα του Φώτη Χατζηκυριάκου να θέλει την νίκη μετά την ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής.
Στο Νευροκόπι η τοπική ομάδα θα παίξει με τα Κύργια και θέλουν και οι δύο ομάδες την νίκη για να συνεχίσουν και να έχουν καλύτερο μέλλον στο πρωτάθλημα.
Στην Κ. Βρύση η τοπική ομάδα θα παίξει με την ομάδα του Δοξάτου σε ένα παιχνίδι που το θέλουν και οι δύο για να κάνουν σεφτέ στο πρωτάθλημα.
Στην Καλλίφυτο θα γίνει ένα ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με την τοπική ομάδα να τίθεται αντιμέτωπη με το Φωτολίβος σε ένα παιχνίδι που το θέλουν περισσότερο οι παίκτες του Τάσου Λευκοπουλου και θα ζητήσουν πράγματα από αυτή την αναμέτρηση.
Στην Ν. Αμισό θα γίνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι απέναντι σε δύο ποιοτικές ομάδες που θέλουν και την φετινή χρονιά να κάνουν μια καλή και αξιοπρεπή πορεία.

Νευροκόπι – Κύργια
Το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο του Νευροκοπίου θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι απέναντι σε δύο ποιοτικές ομάδες. Το Νευροκόπι επέστρεψε για να μείνει και σίγουρα θέλει να κάνει το δύο στα δύο στο φετινό πρωτάθλημα. Από την άλλη μεριά και τα Κύργια είναι ομάδα με στόχους και θέλει και αυτή με την σειρά της να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι.

Αρκαδικός – Προσοτσάνη
Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι πρόκειται να γίνει στο γήπεδο του Αρκαδικού, εκεί που η τοπική ομάδα θα φιλοξενήσει την ομάδα της Προσοτσάνης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Προπονητής της Προσοτσάνης είναι κάτοικος Αρκαδικού και την σεζόν 2000-2001 κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α’ ΕΠΣ Δράμας με την φανέλα του Αρκαδικού. Όσο αναφορά της δύο ομάδες η Προσοτσάνη δεν έχει περιθώρια να χάσει βαθμούς και θέλει να πάρει μόνο την νίκη, ενώ από την άλλη η ομάδα του Στέφανου Φεστερίδη έχει μόνο να κερδίσει από αυτήν την αναμέτρηση επίσης ο Αρκαδικός θα έχει πολλές απουσίες σε αυτή την αναμέτρηση κάτι που δυσκολεύει το έργο των παικτών της ομάδας.

Δήλωση Φώτη Χατζηκυριάκου:
Ακολουθεί ένα παιχνίδι, το οποίο ασφαλώς κρύβει δυσκολίες, μιας και ο νεοφώτιστος Αρκαδικός παίζει για πρώτη φορά στο γήπεδο του και θα διεκδικήσει με κάθε τρόπο την νίκη. Εμείς θα πρέπει να επιδείξουμε αρχικά σεβασμό και ωριμότητα, για να φτάσουμε στην πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα.

Δήλωση Στέφανου Φεστερίδη
‘Ένα δύσκολο παιχνίδι στο επίσης δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε στην αρχή, παρ’ όλα αυτά με τα στοιχεία του πάθους και της αγωνιστικότητας θα παλέψουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον σίγουρα υπολογίσιμο αντίπαλο της Προσοτσάνης. Στα συν είναι ότι το γήπεδο του Αρκαδικού μετά από χρόνια θα ξαναπάρει ζωή επιστρέφοντας η ομάδα στα σαλόνια της Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ, ελπίζοντας ο κόσμος της ομάδας να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια, η ομάδα μας έχοντας πολλές απουσίες ΜΕΛΙΔΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ, ΤΣΙΤΣΟΣ, ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ, ΤΑΓΙΚΑΣ …..

Κ. Βρύση – Φωτολίβος
Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι πρόκειται να γίνει στην Κ. Βρύση, με την τοπική ομάδα που θα φιλοξενεί την ομάδα του Φωτολίβους. Η ομάδα του κ. Βασιλειάδη θέλει την νίκη για να ξεχαστεί η βαρειά ήττα από το Νευροκόπι και ταυτόχρονα για να έχει ένα πλεονέκτημα απέναντι σε μια ομάδα που στο τέλος του πρωταθλήματος μπορεί να θέλει την διαφορά τερμάτων όπως επίσης και τους 3 βαθμούς,
Από την άλλη το Φωτολίβος ξέρει, θέλει και μπορεί να πάρει το παιχνίδι και έχει τους παίκτες για να το κάνει καθώς η ομάδα ενισχύθηκε πολύ στην μεταγραφική περίοδο.

Καλαμπάκι – Βώλακας
Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι θα γίνει στο Καλαμπάκι απέναντι σε δύο ομάδες που ζητάν κάθε χρόνο το κάτι παραπάνω και έχουν μια καλή λειτουργία.
Το Καλαμπάκι θέλει τους 3 βαθμούς της νίκης για να έχει την ευκαιρία να κοιτάει ψηλότερα, ενώ ο Βώλακας θέλει να κάνει το δύο στα δύο σε μια καλή έδρα η έστω να μην χάσει.

Αμπελόκηποι – Πετρούσα
Είναι φυσικά το ντέρμπι της αγωνιστικής αυτό που θα γίνει στους Αμπελόκηπους, με την τοπική ομάδα να φιλοξενεί την ομάδα της Πετρούσας.
Οι Αμπελόκηποι μετά την νίκη στο Δόξατο θέλουν να κάνουν το δυο στα δύο απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο. Από την άλλη η Πετρούσα θέλει το παιχνίδι και βάζει υποψηφιότητα και αυτή με την σειρά της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, πρέπει να το δείξει άν μπορεί να το κάνει απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους.

Δήλωση Γιάννη Ιωαννίδη
Θέλουμε να διατηρηθούμε στην κορυφή. Εύκολα η δύσκολα θα κερδίσουμε το παιχνίδι. Σεβόμαστε τον ιστορικό αντίπαλο μας όμως στην έδρα μας δεν υπάρχουν περιθώρια απώλειας βαθμών.

Δήλωση Δημήτρη Κυριακίδη
Μετά την νίκη στην 1η αγωνιστική με αντίπαλο την Νέα Αμισό, έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τους Αμπελόκηπους. Θεωρώ ότι έκανε πολύ δυνατές κινήσεις το καλοκαίρι και νομίζω ότι είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εμείς είμαστε αρκετά καλά προετοιμασμένοι, θα πάμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε από αυτό το παιχνίδι. Είμαστε σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και πιστεύω ότι οι πιθανότητες για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι 50 – 50

Καλλίφυτος – Φωτολίβος
Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι πρόκειται να γίνει το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο της Καλλιφύτου εκεί που η τοπική ομάδα φιλοξενεί την ομάδα του Φωτολίβους. Οι παίκτες τους Τάσου Λευκόπουλου θέλουν την νίκη καθώς θα είναι η πρώτη μετά από 1,5 χρόνο στην κατηγορία και μετά την καλή εμφάνιση στον Βώλακα η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Από την άλλη μεριά το Φωτολίβος θέλει την νίκη και θέλει βαθμό ή βαθμούς από αυτό, όμως θα έχει κάποιες απουσίες και από αυτό το παιχνίδι όπως και από το προηγούμενο με την Χωριστή.

Ν. Αμισός – Χωριστή
Ένα πολύ καλό παιχνίδι πρόκειται να λάβει χώρα στο γήπεδο της Ν. Αμισού με την τοπική ομάδα να φιλοξενεί την ομάδα της Χωριστής. Στον αγώνα με την Πετρούσα οι παίκτες του κ. Πολυχρονίδη ξύπνησαν όταν είχαν κριθεί όλα. Το παιχνίδι με την Χωριστή αποτελεί μονόδρομο για τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση και ο προπονητής της ομάδας. Από την άλλη η Χωριστή είχε μια καλή παρουσία την πρώτη αγωνιστική στο Φωτολίβος και σίγουρα θα θέλει να την επαναλάβει και στην Ν. Αμισό.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής: (2η αγωνιστική)
ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ – ΑΕ ΚΥΡΓΙΩΝ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ -Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ
ΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣ – ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ
ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ – ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ
ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ
ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ- ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ
ΠΑΟΠ Ν. ΑΜΙΣΟΥ – ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ