Όλοι μαζί μπορούμε για τον 7χρονο Θεοφάνη

0
1568

Οι αστυνομικοί της Δράμας παίζουν μπάλα για καλό σκοπό

Δεν είναι πρώτη φορά που οι αστυνομικοί της Δράμας μπαίνουν στο γήπεδο και παίζουν μπάλα για καλό σκοπό. Το πλέον ελκυστικό στο ποδόσφαιρο είναι ότι όλα μπορούν να συμβούν, ιδιαίτερα όταν υπάρχει πραγματική θέληση. Το ίδιο ισχύει πολλές φορές και με τις κοινωνικές πρωτοβουλίες που συνδέονται με αυτό, παρά τις δύσκολες εποχές που διανύουμε.
Οι αστυνομικοί της Δράμας θα παίξουν και πάλι μπάλα και θα το κάνουν για χάρη του Θεοφάνη, που νοσηλεύεται σε παιδοογκολογική κλινική, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα ανθρωπιάς και στηρίζοντας τον μικρό στον αγώνα ζωής που δίνει.
Πιο συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό η διοίκηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Δράμας (I.P.A. Δράμας), στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων της επιδιώκει να βοηθήσει ουσιαστικά την οικογένεια του 7χρονου Θεοφάνη από τη Δράμα, που πρόσφατα διαγνώσθηκε με λευχαιμία και νοσηλεύεται στην παιδοογκολογκή κλινική του ΑΧΕΠΑ Θεσ/νίκης, δίνοντας τον δικό του αγώνα… ζωής. Σε αυτό το πλαίσιο θα πραγματοποιήσει με την υποστήριξη της Ε.Π.Σ. Δράμας φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου «Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης» τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου στις 16:30΄ στο γήπεδο της Ν. Αμισού, μεταξύ των ομάδων: Διεθνής Ένωση Αστυνομικών I.P.A. Δράμας και Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Βορείου Ελλάδος.
Για τον σκοπό αυτό θα κυκλοφορήσουν από την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης των 2 ευρώ, αντί εισιτηρίου, καθώς δεν επιτρέπεται η προσέλευση κοινού σε αθλητικές εκδηλώσεις λόγω των περιοριστικών μέτρων για την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού.
Ας «ενώσουμε» όλοι μαζί τις ευχές και προσευχές μας για τον μικρό Θεοφάνη και την οικογένειά του και με τη βοήθεια του Θεού, αλλά και της επιστήμης, να ξεπεράσει σύντομα το πρόβλημα υγείας του και να επανέλθει στην καθημερινότητά του, την οικογένειά του, το σχολείο με τους φίλους και συμμαθητές του.
Καλούμαστε ως «δραμινή κοινωνία» να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να αποδείξουμε έμπρακτα για μια ακόμη φορά την ανθρωπιά και αλληλεγγύη μας, όπως άλλωστε έχουμε κάνει πολλές φορές κατά το παρελθόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ