Ολοκληρώθηκε την Κυριακή το Εργασιακό Πρωτάθλημα

0
919

Νικήτρια η ομάδα των μηχανικών σε έναν δύσκολο τελικό

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή το Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ του Δήμου Δράμας, με την ανάδειξη της ομάδας των μηχανικών ως νικήτριας. Παράλληλα έγινε και η απονομή των επάθλων όπως και η βράβευση τριών αθλητών από τις ομάδες.
Αναλυτικά βραβεύτηκαν: η Αργυρώ Αραμπατζή ως μοναδική γυναικεία συμμετοχή με την ομάδα των θερμοκηπίων Wonderplant, ο Ηλίας Γλάβας από τον Εμπορικό Σύλλογο 40+ ως ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης και ο Κώστας Λαμπράκης από την ομάδα των μηχανικών ως πρώτος σκόρερ του Εργασιακού Πρωταθλήματος Δράμας.
Μιλώντας στα «ΧΡΟΝΙΚΑ της Δράμας», ο προπονητής της ομάδας των μηχανικών και δημοτικός σύμβουλος Αλέξανδρος Τσιαμπούσης δήλωσε: «Από τη στιγμή που η ομάδα έφθασε στον τελικό με την ομάδα του Εμπορικού Συλλόγου Δράμας 40+ και την κέρδισε, δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση». Μιλώντας για τον τελικό είπε ότι: «Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με πολύ καλούς αντιπάλους και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Το βασικότερο όμως για εμάς ήταν η συμμετοχή. Δεν είμαστε αθλητές, παίξαμε γιατί είναι κάτι που μας αρέσει και για να ξεφύγουμε από το άγχος και την καθημερινότητα. Θεωρώ ότι το εργασιακό πρωτάθλημα θα πρέπει να γίνει θεσμός. Ήταν μια δική μου πρόταση που την είχα θέσει και στην προηγούμενη δημοτική περίοδο. Εισακούστηκα τελικά σε αυτή την δημοτική περίοδο από την Αντιδήμαρχο κα Αναστασία Τόλιου που ήταν δίπλα μας και βοήθησε στην διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Νομίζω ότι είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση μαζικού αθλητισμού στη Δράμα γιατί ενεπλάκησαν σε αυτό περίπου 130 άνθρωποι. Η διοργάνωση άρχισε τον Δεκέμβριο του 2019 και λόγω της πανδημίας που μεσολάβησε ολοκληρώθηκε τώρα».
H Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, κα Αναστασία Τόλιου, δήλωσε στα «Χ» για την διεξαγωγή του Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ: «Kάτι που για κάποιον πιθανόν φαίνεται μικρό, στα μάτια κάποιου άλλου μπορεί να φαντάζει μεγάλο και να του προσφέρει τεράστια χαρά. Στα δικά μου τα μάτια το εργασιακό πρωτάθλημα φαντάζει μεγάλο και από την πρώτη στιγμή απολαμβάνω την κάθε του φάση. Το σημαντικότερο είναι πως όλοι μαζί παίκτες, οικογένειες, διοικούσα αρχή καταφέραμε και γίναμε μια τεράστια μπασκετική οικογένεια, με τις ανησυχίες μας, τη γκρίνια μας και τους πανηγυρισμούς μας, αλλά οικογένεια. Αισίως φτάσαμε στον τελικό παρακολουθήσαμε έναν υπέροχο αγώνα σε μια ιδιαίτερα συγκινητική και χαρούμενη ατμόσφαιρα. Μου δίνεται την ευκαιρία να ευχαριστήσω δημόσια όλους όσους συμμετείχαν με οποιονδήποτε τρόπο και συμβάλανε στη δημιουργία και ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από την ανακοίνωση του 2ου “βελτιωμένου” εργασιακού πρωταθλήματος μπάσκετ του δήμου μας. Ευχαριστώ τον δήμαρχο μας, την ομάδα μου και ολόκληρο το δημοτικό συμβούλιο που στηρίζει τον θεσμό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ