Επέκταση Δικτύου Διανομής Αερίου ΔΕΔΑ

0
1160

Ο Δήμος Δράμας καλεί τους δημότες να εκδηλώσουν έγκαιρα το ενδιαφέρον τους για την σύνδεση με το δίκτυο φυσικού αερίου.
Στο πλαίσιο των εξελισσόμενων έργων της Βιοκλιματικής Ανάπλασης και της ταυτόχρονης έναρξης των εργασιών επέκτασης των δικτύων διανομής φυσικού αερίου της ΔΕΔΑ στην πόλη της Δράμας, o Δήμος Δράμας ενημερώνει τους δημότες ώστε να εκδηλώσουν έγκαιρα το ενδιαφέρον τους για την σύνδεση με το δίκτυο φυσικού αερίου.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Δράμας αναφέρει:
«Κατά αυτόν τον τρόπο θα επιτευχθεί η μικρότερη δυνατή όχληση των δημοτών. Επιπλέον, η αποκατάσταση του οδικού δικτύου μετά την περάτωση της κατασκευής παροχετευτικών αγωγών θα συμπέσει με την περάτωση των εργασιών βιοκλιματικής ανάπλασης.
Όπως αναφέρθηκε από στελέχη της ΔΕΔΑ στην πρόσφατη ενημερωτική εκδήλωση στην πόλη μας, είναι σημαντικό και αποτελεσματικότερο να κατασκευαστούν οι παροχετευτικοί αγωγοί, που θα εξυπηρετήσουν τα ακίνητα επί του δικτύου, εξ αρχής για την άμεση σύνδεση των πολιτών.
Για τον σκοπό αυτό στελέχη της Εταιρείας όπως ενημέρωσαν τον Δήμο Δράμας με επιστολή τους, θα πραγματοποιήσουν αυτοψία την Πέμπτη 14/10 και την Παρασκευή 15/10, στην περιοχή που πραγματοποιούνται εργασίες βιοκλιματικής ανάπλασης, ώστε να συμφωνήσουν με τους ενδιαφερόμενους δημότες τη θέση του ρυθμιστή επί του κάθε ακινήτου.
Οι πολίτες μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας τη φόρμα στη σελίδα www.deda.gr/map ώστε το ακίνητο που τους ενδιαφέρει να συμπεριληφθεί στον προγραμματισμό των αυτοψιών.
Εξυπακούεται ότι η συγκεκριμένη ηλεκτρονική υπηρεσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το σύνολο των δημοτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ