Άρχισε η διανομή ειδών μακράς διάρκειας ΤΕΒΑ

0
896

Άρχισε χθες, Δευτέρα 11 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει έως και τις 15 Οκτωβρίου, η νέα διανομή ειδών μακράς διάρκειας του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ/FEAD» (είδη 2018 – 2019) σε όλη την Κοινωνική Σύμπραξη «Αλληλεγγύη στην ΠΕ Δράμας».
Στον Δήμο Δράμας η διανομή θα πραγματοποιηθεί από σήμερα Τρίτη 12 έως και την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου. Οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν με SMS για την ώρα παραλαβής από το Γήπεδο Κραχτίδη Δράμας.
Για την αποφυγή συνωστισμού λόγω covid19 και τη διευκόλυνση της διαδικασίας, οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσέρχονται σύμφωνα με την ενημέρωση που θα λάβουν και να διαθέτουν τουλάχιστον τροχήλατο καροτσάκι. Απαραίτητη είναι η εγκεκριμένη αίτηση του ΚΕΑ ή το ΑΜΚΑ σε έντυπη μορφή (πχ. βιβλιάριο υγείας) και η αστυνομική ταυτότητα.
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί και με την ηλεκτρονική υπογραφή κάθε ωφελούμενου. Εάν για σοβαρούς λόγους δεν μπορεί να παραλάβει ο ωφελούμενος, μπορεί να παραλάβει μέλος της οικογένειας με την αίτηση και το ΑΜΚΑ του. Σε διαφορετική περίπτωση (άλλο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο) απαιτείται εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ