Παλαίμαχοι της Δόξας και επιχειρηματίες ζητούν να αναλάβουν τη διοίκηση

0
2932

Στους μετόχους της Δόξας Δράμας έφτασε μια επιστολή με θέμα «Υπεύθυνη θέση» κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψη που έγινε την Τετάρτη. Σκοπός της επιστολής είναι οι υπογράφοντες να αναλάβουν τη διοίκηση της ομάδας.

Τι είναι η «Υπεύθυνη θέση»;
Η «Υπεύθυνη θέση» είναι μια επιστολή από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Δόξας και επιχειρηματίες της Δράμας που σκοπό έχουν να αναλάβουν την διοίκηση της ομάδας ώστε εκείνη να ξανά ορθοποδήσει. Επίσης, μαζί με τους επιχειρηματίες που υπογράφουν την επιστολή γίνεται ονομαστική αναφορά και στη μεγάλη εταιρεία Raycap που έχει προτίθεται να συμβάλει σε αυτή την προσπάθεια.

Αναλυτικά η επιστολή τους:
«ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 2017
Το σχήμα με τίτλο υπεύθυνη θέση μετά από συνεδρίαση που έκανε την περασμένη Τετάρτη με φυσική παρουσία και μέσω τηλεδιάσκεψης κάποιων προσώπων που συμμετέχουν σε αυτό στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Δράμας αποφάσισε να προχωρήσει με αίτημα και γνωστοποίηση των προσώπων που το απαρτίζουν προς του μετόχους της Π.Α.Ε Δόξα Δράμας 2017 με βασικό της μέλημα να ζητήσει να αναλάβει την διοίκηση της ομάδας μας με σκοπό να εξυγιάνει το ιστορικό μας σωματείο και να το βάλει σε μια διαδικασία λειτουργίας με διαφάνεια και με βιώσιμη ανάπτυξη.
Όλα αυτά βέβαια και με την σύμφωνη γνώμη και προτροπή του μέγα χορηγού μας κ. Αποστολίδη Κώστα ιδιοκτήτη και διευθύνων συμβούλου της εταιρείας Ryacap A.E και πολλών άλλων δραμινών επιχειρηματιών μικρών και μεγάλων που μιλήσαμε έως τώρα.
Σκοπός μας είναι πάνω από απ όλα η Δόξα και η Δράμα για να σταματήσουμε όλοι μαζί αυτό τον κατήφορο της τελευταίας διετίας επιτέλους.

ΣΧΗΜΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΘΕΣΗ
1) Στράντζαλης Αναστάσιος – παλαίμαχος πρώην παίχτης Δόξας
2) Τσελεπής Ανέστης – παλαίμαχος πρώην παίχτης Δόξας
3) Σιρλαντζής Νεοπτόλεμος – Ελεύθερος επαγγελματίας
4) Αθανασίου Παρασκευάς – Ελεύθερος επαγγελματίας
5) Παπαδόπουλος Κυριάκος – Επιχειρηματίας
6) Τζαφέρης Χρήστος – Ελεύθερος επαγγελματίας
7) Δαύκος Γεώργιος – παλαίμαχος πρώην παίχτης Δόξας
8) Παπαδόπουλος Ηλίας – παλαίμαχος πρώην παίχτης Δόξας
9) Χαραλαμπίδης Γρηγόρης – παλαίμαχος πρώην παίχτης Δόξας
10) Γκατζιλάκης Σταύρος – Παλαίμαχος πρώην παίχτης Δόξας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ