Πανηπειρωτική Ένωση Ν. Δράμας: «Εύανδροι Ηπειρώτες της Δράμας»

0
2938

Με επιστολή τους ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανηπειρωτικής Ένωσης Νομού Δράμας θέλησαν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς την κυρία Γεωργία Μπακάλη και τον κύριο Δημήτριο Σφακιανάκη για την αγάπη που έδειξαν για την Ήπειρο, με το να ασχοληθούν και να συγγράψουν για τους “εύανδρους Ηπειρώτες της Δράμας” που δημοσιεύθηκε στη εφημερίδα ΧΡΟΝΙΚΑ της Δράμας.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:
«Αγαπητή κυρία Μπακάλη και αγαπητέ κύριε Σφακιανάκη, Χριστός Ανέστη!
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Ένωσης Ν. Δράμας θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την αγάπη που δείξατε για την Ήπειρο, τη γενέτειρά μας, με το να ασχοληθείτε και να συγγράψετε για τους “εύανδρους Ηπειρώτες της Δράμας”!Σας ευχαριστούμε πολύ, γιατί διαθέσατε πολύ από τον χρόνο και τις δυνάμεις σας για την έρευνα και τη μελέτη σας, για να μάθουμε, οι συντοπίτες μας και πολλοί από εμάς, τους Ηπειρώτες, που δεν ξέραμε, τη σημαντική προσφορά των Ηπειρωτών της Δράμας στον τόπο μας και γενικότερα στην πατρίδα μας. Έτσι, χάρη στο πόνημά σας, το οποίο δημοσιεύθηκε σε ημερήσια τοπική εφημερίδα, αναδεικνύεται η προσφορά των Ηπειρωτών σε ποικίλες πτυχές και εκφάνσεις της ζωής της Δράμας, στο εμπόριο, στη διοίκηση, στον πολιτισμό.
Σας ευχόμαστε να είστε υγιείς και δημιουργικοί, ώστε να συνεχίσετε το συγγραφικό σας έργο και με άλλα αξιόλογα και ενδιαφέροντα θέματα!
Χρόνια πολλά και καλή λευτεριά!
Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Σταυρίδης
Η Γενική Γραμματέας
Παρασκευή Βαγενά»

Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ