Πανηπειρωτική Ένωση Ν. Δράμας: Τακτική Γενική Συνέλευση – Αρχαιρεσίες

0
2965

Το Διοικητικό Συμβούλιο τής Πανηπειρωτικής Ένωσης Ν. Δράμας καλεί τους συμπατριώτες του, σύμφωνα με τα άρθρα 9, 15 και 16 του καταστατικού τής Ένωσης, σε Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιανουαρίου 2020, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:30 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο «Το Σπίτι του Ηπειρώτη».
Την ίδια ημέρα, δηλαδή την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη Αρτοκλασία στη μνήμη του Νεομάρτυρα Αγίου Γεωργίου του εν Ιωαννίνοις στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου. Μετά την αρτοκλασία, στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ένωσης, θα πραγματοποιηθεί η κοπή της βασιλόπιτας και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών.

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης είναι τα παρακάτω:
-†Απολογισμός πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου
†-Έγκριση Απολογισμού οικονομικού έτους 2019
†-Έγκριση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020
†-Προτάσεις μελών
†-Εκλογή εφορευτικής επιτροπής
†-Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής
Αν δεν υπάρξει απαρτία, η Συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.
Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το καταστατικό τής Πανηπειρωτικής Ένωσης Ν. Δράμας, δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία των αρχαιρεσιών έχουν όλα τα τακτικά μέλη, εφόσον έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις.
Οι αιτήσεις υποψηφιοτήτων κατατίθενται στο Πολιτιστικό Κέντρο τής Πανηπειρωτικής Ένωσης Ν. Δράμας (Παγγαίου 1) μέχρι την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 20:00.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ