Πάνω από όλους μας, ήταν, είναι και θα είναι ο Πανδραμαϊκός!

0
2482

Ύστερα από τη δυσμενή κατάληξη που είχε η προσπάθεια ανόδου της ομάδας μας, αυτή θα αγωνιστεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα και καλούμε όλους τους Πανδραμαϊκούς να στηρίξουμε την ομάδα της καρδιάς μας με κάθε πρόσφορο τρόπο.

Πέρα από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, που είναι ξεκάθαρο πως είναι η κύρια διοικητική προτεραιότητα, είμαστε πεπεισμένοι, όπως αποδείχθηκε τόσο τα τελευταία χρόνια όσο και στην πρόσφατη περιπέτεια της ομάδας μας, πως είναι αναγκαίο:
α) η διεύρυνση του μητρώου μελών του συλλόγου, ιδίως και με την εγγραφή των πολυάριθμων παλαιμάχων μας,
β) η δημιουργία μέσα από θεσμικές διεργασίες πολυμελούς διοικητικού συμβουλίου με ενεργούς ρόλους,
γ) η ανασυγκρότηση των τμημάτων υποδομής του συλλόγου,
δ) η δημιουργία νέων αγωνιστικών τμημάτων,
ε) η περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητικού κέντρου στον Μυλοπόταμο,
στ) η ρεαλιστική ανακατασκευή των κερκίδων της ιστορικής μας έδρας, βάζοντας στο περιθώριο αιθεροβάμονες προτάσεις μη ποδοσφαιρικών παραγόντων που αποτελούν τροχοπέδη. Επισημαίνουμε πως θα πρέπει να γίνει προγραμματισμός για άμεση έναρξη των εργασιών μετά τη λήξη του πρωταθλήματος.

Η επίτευξη των παραπάνω εφικτών στόχων θα δημιουργήσει έναν σύλλογο με ακλόνητους πυλώνες και ισχυρή διαχρονική παρουσία, ανεξάρτητα από τα εκάστοτε πρόσωπα που διοικούν.
-Από τη δημιουργία μας έως σήμερα, στηρίζουμε με κάθε τρόπο τον αγαπημένο μας Πανδραμαϊκό και θεωρούμε πως προάγουμε το φίλαθλο πνεύμα.
-Είναι αδιανόητες και καταδικαστέες όποιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν στο ύφος και το ήθος που πρεσβεύει η αγαπημένη μας ομάδα, ανεξάρτητα από πού προέρχονται.
-Η ενότητα και η ομοψυχία είναι απαραίτητες για να πετύχουμε τους στόχους μας.
-Πάνω από όλους μας, ήταν, είναι και θα είναι ο Πανδραμαϊκός!

 

Πανδραμαϊκός Νόστος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ