Παραδόθηκε το ανοικτό θέατρο Καλλιφύτου

0
308

– Θα εγκαινιαστεί στις 26 Μαΐου με την παράσταση «Άλκηστις » του Ευριπίδη που σκηνοθετεί η Δραμινή Έλενα Μαυρίδου
– Τι λένε στα «Χ» ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Δράμας κ. Μ. Τάσσου και ο πρόεδρος της Κοινότητας Καλλιφύτου Χρ. Παπαδόπουλος


 

Είναι έτοιμο και έχει παραδοθεί από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Δράμας στην Κοινότητα Καλλιφύτου το ανοικτό θέατρο το οποίο σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στην κοινότητα καθώς αποτελούσε όραμα του προέδρου και των ανθρώπων της Κοινότητας Καλλιφύτου, τόνισε στα ΧΡΟΝΙΚΑ της Δράμας ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Μιχάλης Τάσσου.
Σε ό,τι αφορά δε τη σημασία του έργου, τόνισε ότι το ανοικτό θέατρο της Καλλιφύτου, αυτή τη στιγμή αποτελεί ίσως το μεγαλύτερο σε χωρητικότητα ανοικτό πολιτιστικό χώρο εντός των ορίων του Δήμου της Δράμας. «Το θεατράκι της Αγίας Βαρβάρας, μπορεί να φιλοξενήσει 170-200 άτομα, ενώ το ανοικτό θέατρο της Καλλιφύτου έχει χωρητικότητα τουλάχιστον 300 ατόμων» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τάσσου.
«Αποφασίσαμε στο πλαίσιο της τελετής των εγκαινίων που θα γίνουν στο τέλος του Μαΐου να παρουσιαστεί και μια θεατρική παράσταση του έργου «Άλκηστις» που σκηνοθετεί η Δραμινή Έλενα Μαυρίδου. Η παράσταση θα είναι η καλύτερη δυνατή έναρξη για το ανοικτό θέατρο Καλλιφύτου» πρόσθεσε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού.

Μιλώντας στα ΧΡΟΝΙΚΑ της Δράμας για το ίδιο θέμα ο πρόεδρος της Κοινότητας Καλλιφύτου κ. Χρήστος Παπαδόπουλος ανέφερε: «Πρόκειται για έναν ξεχωριστό χώρο πολιτισμού. Νιώθω απόλυτα ικανοποιημένος. Το ανοικτό θέατρο Καλλιφύτου ήταν μια δέσμευσή μου προεκλογικά. Από την πρώτη στιγμή είχα την αμέριστη υποστήριξη του Δημάρχου μας Χριστόδουλου Μαμσάκου. Κάθε έργο πολιτισμού, αναβαθμίζει και δίνει προοπτική σε έναν τόπο. Το ανοικτό θέατρο, είναι 300 θέσεων και είναι το μεγαλύτερο στο δήμο μας. Παρά τα προβλήματα που μας δημιούργησαν ορισμένοι, το έργο ολοκληρώθηκε. Στο ανοικτό θέατρο θα μπορούν να φιλοξενηθούν θεατρικές παραστάσεις, διάφορα μουσικά σχήματα και όλοι μπορούν να καταλάβουν ότι θα έρχονται πολλοί επισκέπτες στην Καλλίφυτο, με σκοπό την αναψυχή και την πολιτιστική ψυχαγωγία.
Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 26 Μαΐου και θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση «η Άλκηστις» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία της εξαιρετικής δραμινής ηθοποιού και σκηνοθέτιδας Έλενας Μαυρίδου»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ