Παραμένει Διευθυντής της Αστυνομίας Δράμας ο κ. Αθανάσιος Σέρτης

0
7178

Συγχαρητήρια επιστολή της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Με αφορμή την πραγματοποίηση των ετήσιων τακτικών κρίσεων Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. που έλαβαν χώρα το περασμένο Σαββατοκύριακο (13 & 14 Φεβρουαρίου 2021), το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στον Αντιστράτηγο Σκουμα Κων/νο για την παραμονή του στη θέση του Γενικού Επιθεωρητή ΕΛ.ΑΣ. Βορείου Ελλάδος και στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης κ. Συριτούδη Πασχάλη για την προαγωγή του στο βαθμό του Υποστρατήγου και τη διατήρησή του στη θέση του ΓΕ.Π.Α.Δ.Α.Μ.Θ. Επιπρόσθετα, έδωσαν συγχαρητήρια στον Ταξίαρχο Καραμανλή Ιωάννη για την παραμονή στη θέση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας και στον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης κ. Σεβδυνίδη Μιχαήλ για την προαγωγή του στο βαθμό του Ταξίαρχου. 

Όπως αναφέρει επίσης σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης:
«Συγχαίρουμε τον Διοικητή της Σχολής Αστυφυλάκων κ. Τζουβανα Ιωάννη για την προαγωγή του στο βαθμό του Ταξίαρχου και την τοποθέτησή του ως Διοικητή πλέον της Σχολής Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ., καθώς και τον Αστυνομικό Διευθυντή Βλάχο Κων/νο για την αναβάθμισή του ως νέου Διοικητή της Σχολής Αστυφυλάκων.
Τέλος, θέλουμε να συγχαρούμε τον Διευθυντή Αστυνομίας Δράμας κ. Σέρτη Αθανάσιο, τον Διευθυντή Αστυνομίας Ξάνθης κ. Γιωρη Πασχάλη, τον Διευθυντή Αστυνομίας Αλεξ/πολης κ. Τσιάρα Λάμπρο και τον Διευθυντή Αστυνομίας Ορεστιάδας κ. Ελευθεριάδη Χαράλαμπο, για τη διατήρησή τους ως Διευθυντών στις Διευθύνσεις τους.
Η απόφαση αυτή της Πολιτείας αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση του προσφερόμενου έργου των ανώτατων και ανώτερων στελεχών που υπηρετούν στην ακριτική μας περιφέρεια, συμβάλλοντας στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας και τη διασφάλιση της εθνικής ακεραιότητας και των συνόρων της χώρας μας. Εκ της θεσμικής μας θέσεως, δηλώνουμε την προθυμία μας για συνέχιση της αγαστής συνεργασίας μας, με σκοπό την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των αστυνομικών προβλημάτων της περιοχής, στεκούμενοι αρωγοί στις φιλότιμες προσπάθειές σας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ