«Πάρε την ζωή στα χέρια σου. Νίκησε τους φόβους σου. Ενημερώσου – Εμβολιάσου»

0
3853

Ιατρικός Σύλλογος Δράμας – Δικηγορικός Σύλλογος Δράμας – Επιμελητήριο Δράμας

Ο Ιατρικός Σύλλογος Δράμας σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Δράμας και το Επιμελητήριο Δράμας, λαμβάνοντας την πρωτοβουλία ενημέρωσης υπέρ των εμβολίων ως φόρο τιμής στους συμπολίτες μας που χάθηκαν τον μαύρο Νοέμβριο του 2020 χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να εμβολιαστούν, καλούν το επιχειρηματικό κόσμο και τα στελέχη του – μέλη του Επιμελητήριου Δράμας σε διαδικτυακή ημερίδα με θέμα: «Πάρε την ζωή στα χέρια σου. Νίκησε τους φόβους σου. Ενημερώσου- Εμβολιάσου»

Εισηγητές είναι ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας Αναστάσιος Πούλιος με θέμα: «Συνταγματικά δικαιώματα και κοινή λογική. Η περίπτωση του υποχρεωτικού εμβολιασμού σε συγκεκριμένες κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες» και ο Παθολόγος – Ογκολόγος, Λοιμωξιολόγος (Πανεπιστήμιο UCLA Καλιφόρνιας, ΗΠΑ) κ. Χρήστος Εμμανουηλίδης με θέμα «Ο κύκλος ζωής του κορονοϊού και πως μας προστατεύουν τα εμβόλια».

Η διαδικτυακή ενημερωτική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τέταρτη 17 Νοεμβρίου στις 19:00.
Μετά από τις εισηγήσεις θα ακολουθήσει συζήτηση και θα τεθούν ερωτήσεις πάνω σε θέματα υγειονομικών πρωτοκόλλων, υποχρεωτικότητας και αναγκαιότητας των εμβολιασμών.

Η ημερίδα θα προβληθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom με τους ακόλουθους κωδικούς:
Meeting ID: 828 1549 3847 και Passcode: 226924

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!