«Πάρε την ζωή στα χέρια σου. Νίκησε τους φόβους σου. Ενημερώσου – Εμβολιάσου»

0
3055

Ιατρικός Σύλλογος Δράμας – Δικηγορικός Σύλλογος Δράμας – Σύλλογος Καρκινοπαθών Δράμας

Ο Ιατρικός Σύλλογος Δράμας σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Δράμας και τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δράμας διοργανώνουν το Σάββατο 6 Νοέμβριου, στις 7 μ.μ., ημερίδα με θέμα: «Πάρε την ζωή στα χέρια σου. Νίκησε τους φόβους σου. Ενημερώσου – Εμβολιάσου». Η εκδήλωση που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Δράμας και της Περιφέρειας θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Δήμου Δράμας.
Στην Ημερίδα θα τοποθετηθεί ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας, κ. Αναστάσιος Πούλιος στο θέμα «Συνταγματικά δικαιώματα και κοινή λογική. Η περίπτωση του υποχρεωτικού εμβολιασμούς σε συγκεκριμένες κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες» και ο Παθολόγος – Ογκολόγος, Λοιμωξιολόγος (Πανεπιστήμιο UCLA Καλιφόρνιας, ΗΠΑ) κ. Χρήστος Εμμανουηλίδης με θέμα «Ο κύκλος ζωής του κορωνοϊού και η αναγκαιότητα του εμβολίου».
Βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων οι παρευρισκόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης και την αστυνομική τους ταυτότητα. Ο έλεγχος των εγγράφων αυτών θα γίνεται κατά την είσοδο τους στην αίθουσα. Απαραίτητη η χρήση μάσκας εντός της αίθουσας.
Θα υπάρχει ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη και ηλεκτρονική πλατφόρμα παρακολούθησης της εκδήλωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!