«Πάρε την ζωή στα χέρια σου. Νίκησε τους φόβους σου. Ενημερώσου – Εμβολιάσου»

0
2617

Ιατρικός Σύλλογος Δράμας – Δικηγορικός Σύλλογος Δράμας – Σύλλογος Καρκινοπαθών Δράμας

Ο Ιατρικός Σύλλογος Δράμας σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Δράμας και τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δράμας διοργανώνουν το Σάββατο 6 Νοέμβριου, στις 7 μ.μ., ημερίδα με θέμα: «Πάρε την ζωή στα χέρια σου. Νίκησε τους φόβους σου. Ενημερώσου – Εμβολιάσου». Η εκδήλωση που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Δράμας και της Περιφέρειας θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Δήμου Δράμας.
Στην Ημερίδα θα τοποθετηθεί ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας, κ. Αναστάσιος Πούλιος στο θέμα «Συνταγματικά δικαιώματα και κοινή λογική. Η περίπτωση του υποχρεωτικού εμβολιασμούς σε συγκεκριμένες κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες» και ο Παθολόγος – Ογκολόγος, Λοιμωξιολόγος (Πανεπιστήμιο UCLA Καλιφόρνιας, ΗΠΑ) κ. Χρήστος Εμμανουηλίδης με θέμα «Ο κύκλος ζωής του κορωνοϊού και η αναγκαιότητα του εμβολίου».
Βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων οι παρευρισκόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης και την αστυνομική τους ταυτότητα. Ο έλεγχος των εγγράφων αυτών θα γίνεται κατά την είσοδο τους στην αίθουσα. Απαραίτητη η χρήση μάσκας εντός της αίθουσας.
Θα υπάρχει ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη και ηλεκτρονική πλατφόρμα παρακολούθησης της εκδήλωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ