Παρουσίαση της 1ης ποιητικής συλλογής του Χρήστου Αλεξιάδη «ΖείΔωρα – Ψυχανεμίσματα»

0
128

Αύριο Σάββατο 11 Φεβρουαρίου και ώρα 7 μ.μ. στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας στη μικρή αίθουσα θα γίνει η παρουσίαση της πρώτης ποιητικής συλλογής του Χρήστου Αλεξιάδη με τίτλο “ΖείΔωρα-Ψυχανεμίσματα”.

Θα μιλήσουν & θα διαβάσουν:
Μουράτης Κοροσιάδης / Εκπαιδευτικός – Συγγραφέας
Αθανασία Θεοδωρίδου / Οδοντίατρος – Συγγραφέας
Συντονίζει ο Γιάννης Κουλίδης

Μουσική σύνθεση και επιμέλεια: Παυλίδης Γιώργος, εκπαιδευτικός, μουσικός.

Η ποιητική συλλογή «ΖείΔωρα – Ψυχανεμίσματα», είναι ένα πάντρεμα της ποιητικής γραφής του Χρήστου Αλεξιάδη. Η ποιητική συλλογή του Χρήστου Αλεξιάδη «ΖείΔωρα – Ψυχανεμίσματα» συνιστά μια έκφραση υπαρξιακών προβληματισμών για το ταξίδι της ζωής, και μια ανατομική αποτύπωση των ανθρώπινων σχέσεων.
Ο άνθρωπος αιχμάλωτος των απατηλών νοητικών πληροφοριών με τις οποίες τον τροφοδοτούν οι αισθήσεις του, παγιδεύεται στη δίνη της νοητικής σύγχυσης και αδράνειας παύοντας να λειτουργεί με γνώμονα τον ορθό λόγο.
Στην ποιητική συλλογή «ΖείΔωρα – Ψυχανεμίσματα», ο αναγνώστης με τη βοήθεια της τεχνολογίας μπορεί να απολαύσει την φύση αυτή που δίνει ζωή, αναζωογονεί, γεμίζει δροσιά και ευφορία.

Χρήστος Αλεξιάδης:
«Θέλω να βλέπω την ζωή με αισιοδοξία, από το πρίσμα του ανθρώπου που προσπαθεί να κατανοήσει τι συμβαίνει στον κόσμο και να μεταλαμπαδεύσει την γνώση αυτή και σε άλλους ανθρώπους με την ελπίδα να επικοινωνήσει μαζί τους και να τους βοηθήσει να ζήσουν την ζωή τους με αλήθεια και με πληρότητα».

Εκδόσεις: «Το Κλειδί»
Email: toklididramas@gmail.com

Συντελεστές έκδοσης:
Εξώφυλλο: Γιάννης Κουλίδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ